Existuje SMS brána na britské operátory?

Operátori v UK. Top-up karta. Tescom Mobile. Je možné použiť český/slovenský mobil v UK?

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
Octanboy
Member
Member
PríspevkyCOLON 53
RegistrovanýCOLON Pon Nov 28, 2005 2:52 am
BydliskoCOLON Fleet, Hampshire
CONTACTCOLON

Existuje SMS brána na britské operátory?

Poslať od Octanboy » Štv Mar 30, 2006 3:16 pm

Mám dotaz, jestli někdo z Vás nenašel někde na internetu sms bránu pro posílání zpráv do sítě britských mobilních operátorů. Díky.

michal
Knows Something
Knows Something
PríspevkyCOLON 134
RegistrovanýCOLON Ned Nov 21, 2004 8:21 pm

Poslať od michal » Štv Mar 30, 2006 11:08 pm

Napal si to priamo sem.Mas tam zadara sms do vsetkych UK sieti.

http://www.cbfsms.com/

Gabula
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 43
RegistrovanýCOLON Pon Jún 27, 2005 9:22 pm
BydliskoCOLON Edgware Road, London

Poslať od Gabula » Pia Mar 31, 2006 8:33 am

Ja som to teda skusila, a stale mi vypisuje "An error has occured" ...? Precitala som vsetky terms and conditions, ale na chybu som neprisla. Mozno zlyhal len system, who knows...

Octanboy
Member
Member
PríspevkyCOLON 53
RegistrovanýCOLON Pon Nov 28, 2005 2:52 am
BydliskoCOLON Fleet, Hampshire
CONTACTCOLON

Poslať od Octanboy » Pia Mar 31, 2006 10:38 am

Taky jsem to zrovna vyzkoušel a vyhazuje mi to stejnou hlášku. Zkusil jsem to i v jiným nastavení, ale bohužel to pořád nejde. I tak díky za tip!

sidzej
Member of Moderators
Member of Moderators
PríspevkyCOLON 381
RegistrovanýCOLON Pia Feb 11, 2005 4:14 pm
BydliskoCOLON Le Plessis Pate, France
CONTACTCOLON

Poslať od sidzej » Pia Mar 31, 2006 10:45 am

Funguje to, len musite pozorne citat, co "zaskrtavate a nezaskrtavate" :) Musite mat vypnute v IE blokovanie pop-up okien a musi sa "zaskrtnut" policko, ze suhlasite s tym, ze nemate blokovane pop-up okna. Potom uz zadate (zopakujete) len verification pin a sprava bude odoslana.

mrqua
Member
Member
PríspevkyCOLON 51
RegistrovanýCOLON Pia Dec 17, 2004 2:24 pm
BydliskoCOLON PE3 6AY
CONTACTCOLON

Poslať od mrqua » Pia Mar 31, 2006 10:59 am

Funguje to super... :-)

bajka
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 345
RegistrovanýCOLON Pia Sep 10, 2004 3:14 pm

Poslať od bajka » Pia Mar 31, 2006 11:07 am

Aj mne to funguje, ale len v IE, nie vo FireFoxe. Vdaka Michal.
Treba posielat aspon 2 slova a ako pisal sizej, treba tiez vypnut Pop-up blocker.

scigo
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 47
RegistrovanýCOLON Sob Jan 08, 2005 12:46 am
BydliskoCOLON Banbury
CONTACTCOLON

Poslať od scigo » Pia Mar 31, 2006 10:14 pm

tiez som to testoval a funguje bez problemov aj v IE

armor1
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 29
RegistrovanýCOLON Pia Aug 06, 2004 10:10 am

aj Firefox

Poslať od armor1 » Pia Mar 31, 2006 10:37 pm

Takže funguje to aj vo Firefox 1.5.0.1

BUTTON_POST_REPLY