WAP s operátorom 3

Operátori v UK. Top-up karta. Tescom Mobile. Je možné použiť český/slovenský mobil v UK?

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
Klingo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 10
RegistrovanýCOLON Štv Júl 14, 2005 2:21 pm
BydliskoCOLON Sumperska 17/9

WAP s operátorom 3

Poslať od Klingo » Sob Apr 01, 2006 4:32 pm

Mozete mi niekto povedat ci sa da z 3-koveho operatora dostat na slovensky wap ale aj na ine stranky???? Ja som si aktivoval 5 mb na mesiac a nic mi nejde!!! Do predajne uz ani nejdem lebo tam vedia este menej ako ja!!!

sanka_bebe
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 26
RegistrovanýCOLON Ned Sep 12, 2004 1:08 pm
BydliskoCOLON London, SW1A 0PW

wap

Poslať od sanka_bebe » Sob Apr 01, 2006 8:47 pm

nevidim dovod preco by sa nemalo dostat. ja som kupil o2 kartu, ale to uz je dva roky a ked dobijem kazdy mesiac ci kolko urcitu sumu tak wap mam zadara, a pohode surfujem.
no v zasade sa da dostat ale mozes tam mat nejake ine obmedzenia

alesifan
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 17
RegistrovanýCOLON Pia Júl 15, 2005 9:33 pm
BydliskoCOLON Putney, London
CONTACTCOLON

Re: 3 --- three operator!!!

Poslať od alesifan » Uto Apr 04, 2006 6:24 pm

Klingo píšeCOLONMozete mi niekto povedat ci sa da z 3-koveho operatora dostat na slovensky wap ale aj na ine stranky???? Ja som si aktivoval 5 mb na mesiac a nic mi nejde!!!
Ak si si aktivoval "Mobile Web Sites Add-on" tak nie, s tym mozes browsovat iba na preddefinovane weby. Na normalny browsing si musis aktivovat Wireless Web 56 (56MB, £15/month) abo Wireless Web 512(512MB, £45/month). Samozrejme si to mozes aktivovat iba vtedy, ak mas contract...
Klingo píšeCOLONDo predajne uz ani nejdem lebo tam vedia este menej ako ja!!!
100% suhlas, s 99% pravdepodobnostou najdes (v takmer akomkolvek) shope robit udenych "sales" manov, ktori o technickych veciach nemaju ani paru, v tomto ozaj zlate Slovensko nase... (aj ked u nas to tiez nie je bohvieco ;-)

michal
Knows Something
Knows Something
PríspevkyCOLON 134
RegistrovanýCOLON Ned Nov 21, 2004 8:21 pm

Poslať od michal » Uto Apr 04, 2006 11:05 pm

a ako mam nastavit wap na 3ke aby som mohol surfovat na internete.ked som si kupil mobil tak to slo.ale potom som si ho dal odblokovat a terz mi to nejde.neviem tam nastavit tie data.na ich stranke som to nenasiel.

michal
Knows Something
Knows Something
PríspevkyCOLON 134
RegistrovanýCOLON Ned Nov 21, 2004 8:21 pm

Poslať od michal » Uto Apr 11, 2006 9:42 pm

mam SE K608i

Zelam pekny den

scigo
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 47
RegistrovanýCOLON Sob Jan 08, 2005 12:46 am
BydliskoCOLON Banbury
CONTACTCOLON

Poslať od scigo » Uto Apr 11, 2006 11:53 pm

Toto som nasiel na jednom fore. Verim ze pomoze.
Kedze nemam K608i tak som netestoval.


Go to Connectivity
Data Communication
Data Accounts
New Account
PS Data
Give it a name - Three
APN - three.co.uk
Save
Edit
Password Request - Off
Allow Calls - Automatic
IP Address - Blank
DNS Address - Blank
Authentication - Tick Normal, Secure and None
Data Compression - Off
Header Compression - Off

Go to Connectivity
Data Communication
Internet Settings
Internet Profiles
New Profile
Name - Three WAP
Connect Using - Three (named earlier)
Save
Highlight and Select More
Settings
Internet Mode - Http
Use Proxy - No
Save
Highlight and Select More
Advanced
Change Homepage
Name - 3 Services
Address - http://mobile.three.co.uk/hb/Z800/HutchKey (case sensitive)
Save

Go to Connectivity
Data Communication
Internet Settings
Internet Profiles
New Profile
Name - Three MMS
Connect Using - Three (named earlier)
Save
Highlight and Select More
Settings
Internet Mode - WAP
IP Address - 217.171.129.2
Security - Off
Username - (blank)
Password - (blank)
Save
Highlight and Select More
Advanced
Change Homepage
Name - MMS
Address - http://mms.um.three.co.uk:10021/mmsc
Save

Go to Connectivity
Data Communication
Streaming Settings
Connect Using - Three
Use Proxy - No
Save

Go to Connectivity
Data Communication
Internet Settings
Internet Profiles
Select the Three WAP profile

Go to Messaging
Settings
Picture Message
Validity Period - Network maximum
Read Report - On
Delivery Report - On
Content Alert - On
Auto Download - Always
Accept Messages - (Select All)
Message Server - http://mms.um.three.co.uk:10021/mmsc
Internet Profile - Three MMS

scigo
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 47
RegistrovanýCOLON Sob Jan 08, 2005 12:46 am
BydliskoCOLON Banbury
CONTACTCOLON

Poslať od scigo » Str Apr 12, 2006 10:57 pm

sorry bomo som si nevsimol.zrejme sme hladali na rovnakych miestach

PD
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 2
RegistrovanýCOLON Str Apr 26, 2006 4:01 pm

"Trojka"

Poslať od PD » Str Apr 26, 2006 4:41 pm

Ja si koupil n70tku.Jenze jsem blb zjistil az potom,ze je blokovana na "trojku" (jenze ja mam O2).Tak jsem si koupil jeste PAYG 3 ale zase se s tim nemuzu nikam dostat (treba www.idnes.cz a tak - no proste na vetsinu normalnich stranek)Tak hledam kde je chyba a tady pisete ze se s tim na ty stranky ani nedostanu.To je pravda?Jestli jo,tak je to husty,protoze tenhle mobil jeste nejde odblokovat a mobil bez netu me moc nebere...Takze rikate ze prez "trojku" s predplacenou kartou se tam nedostanu?

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Re: 3 --- three operator!!!

Poslať od kazisvet » Sob Apr 29, 2006 4:06 pm

Pokial by to niekoho zaujimalo, T Mobile (UK) ma teraz akciu, ze k niektoremu z ich pausalov (zacinajuc 25L/m) vam za 7.5L/m pridaju unlimited internet, ale pozor len na mobil, nesmiete mobil pouzivat ako modem na pripojenie cez PC. samozrejme ze na kontrakt.
Inak Vodafone ma za 52L/m 3G pripojenie na net s free data card, ale len 1GB mesacne. do surfovania
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

alesifan
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 17
RegistrovanýCOLON Pia Júl 15, 2005 9:33 pm
BydliskoCOLON Putney, London
CONTACTCOLON

Re: "Trojka"

Poslať od alesifan » Uto Máj 02, 2006 6:01 pm

PD píšeCOLONJa si koupil n70tku.Jenze jsem blb zjistil az potom,ze je blokovana na "trojku" (jenze ja mam O2).Tak jsem si koupil jeste PAYG 3 ale zase se s tim nemuzu nikam dostat (treba www.idnes.cz a tak - no proste na vetsinu normalnich stranek)
Ja tiez.
PD píšeCOLONTak hledam kde je chyba a tady pisete ze se s tim na ty stranky ani nedostanu.To je pravda?
Ano, je to pravda(cez PAYG)
PD píšeCOLON Jestli jo,tak je to husty,protoze tenhle mobil jeste nejde odblokovat a mobil bez netu me moc nebere...
Napodobne, ten fon asi ece dlho nepojde odblokovat... :(
PD píšeCOLONTakze rikate ze prez "trojku" s predplacenou kartou se tam nedostanu?
Bohuzial je to tak, ako som uz uviedol vyssie.

PD
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 2
RegistrovanýCOLON Str Apr 26, 2006 4:01 pm

Hotovo

Poslať od PD » Str Máj 03, 2006 5:18 pm

Takze tohle bylo hodne zbytecne komplikovany :
1)koupe n70 (blokovana na "3" coz je asi nejvetsi shit,ale moje blbost)
2)zjisteni,ze ho nikdo nedokaze odblokovat
3)zakoupeni SIM 3
4)odeslani noveho cisla vsem lidem z kontaktu
5)zjisteni ze se s "trojkou" nedostanu na webovky,ktery potrebuju cimz moje trpelivost konci
6)prodej n70 od "3"
7)koupe odblokovany n70
8)odeslani vsem kontaktum,ze uz mam zase O2
Konec dobry - vsechno dobre :o))

tamy
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 9
RegistrovanýCOLON Ned Okt 07, 2007 4:35 pm
CONTACTCOLON

three

Poslať od tamy » Pia Okt 19, 2007 3:59 pm

Samozrejme ze to ide dokaz je tento text...ja chodim cez trojku a mam ADD ON za f5 a chodim kazdy den stahujem aj 30 MB denne a nic..akurat mi blokuje niektore porty napr na pokec, icq, skype ale ostatne ide...treba to nastavit klasicky na pouzivanie modemu ....a surfujes kolko len chces...rychlost mi chodi okolo 200 az 320 co je omedzene technologiou 3G a mojho mobilu....caute

BUTTON_POST_REPLY