Neobmedzene pripojenie cez mobil do konca aprila zadarmo

Pripojenie na internet v UK. Internetové kaviarne. Internet z domu.

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
mesenger
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 5
RegistrovanýCOLON Uto Jan 18, 2005 5:02 pm
BydliskoCOLON Plymouth, UK
CONTACTCOLON

Neobmedzene pripojenie cez mobil do konca aprila zadarmo

Poslať od mesenger » Str Mar 23, 2005 9:18 pm

taka moja mala skusenost...orange UK ma teraz akciu na Pay as you go - do konca aprila zadarmo a neobmedzene (asi len akoze, bude tam asi nejaky limit ale zda sa ze dost stedry myslim ze tak 1000MB) pripojenie na internet cez mobil (GPRS) not so fast but alright for emails and basics...kto potrebujete nieco nudzove na kratsi cas...this is the way.

bixo
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 45
RegistrovanýCOLON Uto Apr 06, 2004 8:49 am
BydliskoCOLON Brancaster
CONTACTCOLON

free of charge

Poslať od bixo » Pia Mar 25, 2005 8:05 am

musim ta sklamat ale nie je to free of charge ako sa na prvy pohlad zdalo je to vsetko zadara do konca aprila ale je to len portal orange world to iste ako vodafone live teda browsovanie na wap servery orange kde v podastate nic nie je ups teda je wallpapers britney spears do mobilu len za 4£ etc.....Jedine co je fajn je ten email ale zase to ma hacik ak posielas email z mobilu tak ta to ajtak stoji max od 1 do 3p (podla velkosti textu). Cize zase sme tam kde sme boli jedine o co orange ide a vzdy islo je len marketing a to znamena len to aby si ludia nakupili simky skusili to a nakoniec zisitili ze su tam kde boli. aa zabudol som + budu mat este jednu zbytocnu simku navyse...

pridam link pre neveriacich
http://www.orange.co.uk/multimedia/payg_promotions.html

mesenger
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 5
RegistrovanýCOLON Uto Jan 18, 2005 5:02 pm
BydliskoCOLON Plymouth, UK
CONTACTCOLON

reply

Poslať od mesenger » Pia Mar 25, 2005 9:07 am

ahoj, nuz sklamavat ma nemusis :), ja to pripojenie ale sam pouzivam. Mam orange PAYG kartu, pouzivam mobil ako modem (mam ho pripojeny cez kabel do notebooku a pripajam sa zatial uplne neobmedzene (neviem isto ale asi to musi byt GPRS pripojenie). Ono u orange sa pod nazvom Orange World skryva akykolvek pristup na wap alebo internet. Normalne si clovek musi tieto balicky kupovat (4MB za 4 libry, 8 MB za asi 6 libier, atd...) a tie zahrnuju vsetok pristup na siet. Ono sami niektory ludia v orange su si neni isty ci je toto pripojenie na internet cez mobil mozne (tu v anglicku nie je tento druh pripojenia moc rozsireny ani popularny) ale ja mozem len povedat z vlastnej skusenosti ze to mozne je. Rozpraval som sa uz aj s niekym na Data Services u Orange cez telefon, pomahal mi to nastavit a ten uz to vedel ze je to mozne...nechcem robit Orange skrytu reklamu, toto pisem len ako tip z vlastnej skusenosti. samozrejme kazdy sa musi rozhodnut sam. Neviem este ci to nahodou nie je len pre novych zakaznikov...(mna sameho takato akcia prekvapila, a tiez som tomu neveril az kym mi to naozaj nefungovalo...ja som nemal co stratit lebo aj tak som potreboval novu simkartu).tak pekny den zatial

majk2000
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 3
RegistrovanýCOLON Str Feb 01, 2006 6:49 pm

GPRS nastavenia

Poslať od majk2000 » Štv Feb 02, 2006 10:03 pm

prosim ta, nemohol by si mi poslat nastavenia? telefonoval som na infolinku orange 3x ale nejde mi to. modem v systeme vidim (winxp, mobil pripajam usb kablom) ale ked vytvaram nove pripojenie tak mi naposledy nadiktovali cislo/meno/heslo *99#/user/pass ale nejde mi to (vypisuje chybu 777). nevies poradit please?

mesenger
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 5
RegistrovanýCOLON Uto Jan 18, 2005 5:02 pm
BydliskoCOLON Plymouth, UK
CONTACTCOLON

Poslať od mesenger » Ned Feb 05, 2006 4:33 pm

Ahoj, no to je uz ale dlha doba co som to sam robil. Pokial si pamatam, mal som s tym tiez problemy. Skus si v nastaveniach modemu alebo pripojenia, najst nieco ako test modemu, tj aby pocitac skusil len tak sam zistit cis nim modem komunikuje. potom by som skusal trochu zmenit tie udaje (cislo na propojenie ja mam *99**#) user name administrator. Ale niekedy zase mi to islo len ked som uplne vymazal aj user name aj password. Je to niekedy take divne. Este by som povedal ze po kazdej takejto zmene restartuj pocitac(nie len log off, pekny full restart) to samo dost pomaha. Ale situacia sa ma tak ze to uz sam zopar mesiacov nepouzivam takze toto su len take spomienky. Vela stastia.
Ivan

BUTTON_POST_REPLY