Ma niekto skusenosti s internetom cez AOL?

Pripojenie na internet v UK. Internetové kaviarne. Internet z domu.

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
fredo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 15
RegistrovanýCOLON Sob Jan 08, 2005 9:43 pm

Ma niekto skusenosti s internetom cez AOL?

Poslať od fredo » Str Nov 16, 2005 11:33 pm

Chcem si zaviest net a moj Landlord mi odporucil AOL?? Ma niekto s tymto pripojenim skusenosti?? Kolegyna v praci mi povedala ze aby som si ho nedaval, ze pada. medzitym nam prisla instalacka a vecer na nete vyzera tak ze reconnecting je kazdych 30 sek. Zatial mam len zaklad ale chcem poziadat o Gold co obsahuje 1Mbps. Fakt je to take hrozne, alebo je to len koli tomu ze je to zaciatocny balik.

Tiez by som sa chcel opytat za moj book. Priniesol som si ho s SK a ked do neho instalujem net tak mi pise aby som skontroloval modem. Skusal som tam uz pestavovat dake veci, ale stale nic. vie niekto poradit?????

Dakujem.

jaro
I Charge For Asking
I Charge For Asking
PríspevkyCOLON 1551
RegistrovanýCOLON Pia Apr 23, 2004 7:09 am
BydliskoCOLON Bristol

Poslať od jaro » Štv Nov 17, 2005 12:21 am

AOL som kedysi mal, dialup za £15 mesacne. Nemam dobre skusenosti, nikdy by som k nim opat nesiel. Podla mna je kopec inych, lepsich providerov. Pozri http://www.adslguide.org.

sidzej
Member of Moderators
Member of Moderators
PríspevkyCOLON 381
RegistrovanýCOLON Pia Feb 11, 2005 4:14 pm
BydliskoCOLON Le Plessis Pate, France
CONTACTCOLON

Poslať od sidzej » Štv Nov 17, 2005 12:24 am

Ja som tiez pocul o AOL viac zleho nez dobreho. Pozri si napr. toto FORUM, tam si najdi dolu User comments on ISPs

Ja mam broadband od PlusNet, spojenie vobec nepada, rychlost stabilna, je to dokonca "datovo neobmedzeny" program (aj ked FUP sa aplikuje pri cca. 100GB/mesiac, co je aj celkom problem prekrocit).

lair
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 351
RegistrovanýCOLON Ned Feb 13, 2005 10:38 pm
BydliskoCOLON Bexhill-on-Sea

Internet

Poslať od lair » Štv Nov 17, 2005 12:31 am

Ja mam Telewest uz 3 roky a je to celkom v pohode aj ked urcite su aj lepsie aj cenove pristupnejsie firmy

pankac
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 306
RegistrovanýCOLON Str Feb 23, 2005 10:05 pm
BydliskoCOLON Twickenham

Poslať od pankac » Štv Nov 17, 2005 11:26 am

sidzej píšeCOLONJa som tiez pocul o AOL viac zleho nez dobreho. Pozri si napr. toto FORUM, tam si najdi dolu User comments on ISPs

Ja mam broadband od PlusNet, spojenie vobec nepada, rychlost stabilna, je to dokonca "datovo neobmedzeny" program (aj ked FUP sa aplikuje pri cca. 100GB/mesiac, co je aj celkom problem prekrocit).
Tiez mam nejaky cas PlusNet (Premier) a zatial absolutne bez problemov. Takisto aj ich customer portal je fajn a celkovo pristup (mal som nejake tahanice na uvod ohladom mojho spravneho postcodu, ktory nesedel so zaznamom BT) vyzera byt na urovni.

LENKA_B
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 21
RegistrovanýCOLON Pon Feb 07, 2005 2:20 pm
BydliskoCOLON East London
CONTACTCOLON

AOL

Poslať od LENKA_B » Štv Nov 17, 2005 9:46 pm

My mame AOL uz 3 roky, sme platinum member s neobmedzenym downloadovanim a vsetci spokojni. Tiez mi to zacalo pred nedavnom padat, ked sme upgradovali na toho platinum member ale uz je to v poriadku. Bolo len nieco zle nadstavene. Musis sledovat Error spravy a upozornenia, co ti to vyhadzuje. Mozes pouzit AOL live help 24 hodin. Skus sa spytat ich.
Jedinu nevyhodu to ma, ze AOL nepodporuje wireless, tak prenasame broadband z pocitaca k pocitacu a vzdy je pripojeny iba jeden.
Chceli sme kvoli tomu zrusit AOL a prejst k inemu providerovi, ale co sme porovnavali na nete, tak AOL je najlepsie.

Tak neviem. Ako hovorim. Az na ten wireless spokojnost nadovsetko.

LENKA

sidzej
Member of Moderators
Member of Moderators
PríspevkyCOLON 381
RegistrovanýCOLON Pia Feb 11, 2005 4:14 pm
BydliskoCOLON Le Plessis Pate, France
CONTACTCOLON

Re: AOL

Poslať od sidzej » Štv Nov 17, 2005 11:05 pm

LENKA_B píšeCOLONJedinu nevyhodu to ma, ze AOL nepodporuje wireless, tak prenasame broadband z pocitaca k pocitacu a vzdy je pripojeny iba jeden.
Chceli sme kvoli tomu zrusit AOL a prejst k inemu providerovi, ale co sme porovnavali na nete, tak AOL je najlepsie.Tak neviem. Ako hovorim. Az na ten wireless spokojnost nadovsetko.

LENKA
Lenka asi mas stare informacie. AOL uz tiez podporuje wireless ale aj keby nepodporoval, tak kazde pripojenie sa da zdielat. Ak nemate router, staci si ho kupit (bud klasicky, ale wireless) a mozete si spravit "home network". Vid AOL HOME NETWORKING

sidzej
Member of Moderators
Member of Moderators
PríspevkyCOLON 381
RegistrovanýCOLON Pia Feb 11, 2005 4:14 pm
BydliskoCOLON Le Plessis Pate, France
CONTACTCOLON

Poslať od sidzej » Štv Nov 17, 2005 11:13 pm

Tu mas dokonca jedno "funny" video o rodinke, ktora potrebuje Home network a popisuju tam uz aj Wireless network installation :)

AOL HOME NETWORK VIDEO

monty
Member
Member
PríspevkyCOLON 55
RegistrovanýCOLON Pon Aug 22, 2005 9:07 pm
BydliskoCOLON Brighton,Hove

Poslať od monty » Sob Nov 19, 2005 11:29 pm

..mam Broadband od BT no a poviem Vam nieje to
ziadna slava.Po uzatvoreni kontraktu mi to
fungovalo asi tak mesiac,potom to zacalo
blbnut.DSL mi neustale flashuje a ked volam
do BT tak si ma hadzu z jedneho cisla na
druhe..

speccyman
Member
Member
PríspevkyCOLON 53
RegistrovanýCOLON Ned Okt 24, 2004 11:02 pm
BydliskoCOLON Edgware, London
CONTACTCOLON

AOL

Poslať od speccyman » Ned Nov 20, 2005 10:35 am

mame broadband 1Mbit ktory nam z neznamych dovodov sami upgradovali na 2Mbit (cena ostala nezmenena) a sme max. spokojny... mame zapojene 2 desktop pocitace a 3 laptopy... 3 kompy idu cez kabel, 2 cez wireless na router/modem... a neboli ziadne problemy (prevadza musi byt pri tolkych pocitacoch slusna)

jurajiskooo
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 1
RegistrovanýCOLON Ned Nov 20, 2005 9:12 pm
BydliskoCOLON UK
CONTACTCOLON

Problemove AOL

Poslať od jurajiskooo » Ned Nov 20, 2005 9:21 pm

Mam problem rozbehat AOL na mojom notebooku a to som si ho kupil tu v anglicku a AOL platinum a nefunguje pripojenie unstabil a reconnect asi kazdych 50sec vobec nepripoji. Skus sa pripojit cez klasicky modem a riesit problem cez livehelp ale ja uz nemam nerv na to komunikovat s AOL uz my tie ich opakujuce otazky lezu na nervy. EG vysvetlujem technikovy ze uz som preinstaloval aj cely (fuj to bola fuska)Windows XPSP2 a stale nic a jeho otazka bola ci mam nainstalovany MODEM............... No proste IQ hupaciii konik a strata casu teraz nakoniec som dostal 5 libier zlavu len aby som sa pokusi predcaj len nieko pripojit a vyriesit problem ktory mam asi nie SAM. Tolko o AOL.

mteplan
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 9
RegistrovanýCOLON Uto Nov 22, 2005 10:32 pm

AOL Internet

Poslať od mteplan » Uto Nov 22, 2005 10:37 pm

No ohladne AOL chcem povedat len tolko ze vela ludi na fore si mysli ze ked im pada linka a modem robi sync s ustrednou (exchange) tak je na vine AOL, lenze to je omyl. Je v podstate jedno kto je vas poskytovatel ADSL pripojenia, vasa internetova pripojka patri a stale ju prevadzkuje BT (British Telecom), preto ak mate problemy padajuceho spojenia kontaktujte ich a oni k vam poslu opravara ktori sa pokusi najst chybu a zmera vasu linku (kvalitu,sum atd).

jaro
I Charge For Asking
I Charge For Asking
PríspevkyCOLON 1551
RegistrovanýCOLON Pia Apr 23, 2004 7:09 am
BydliskoCOLON Bristol

Re: AOL Internet

Poslať od jaro » Str Nov 23, 2005 10:44 am

mteplan píšeCOLONvela ludi na fore si mysli ze ked im pada linka a modem robi sync s ustrednou (exchange) tak je na vine AOL, lenze to je omyl.
Konkretne moj problem bol software (emailovy klient a browser), ktory AOL vnuti uzivatelovi. Ak niekto je menej zdatny v nastavovani softveru, tak je odkazany na pouzivanie tohoto otrasneho AOL programu.

Dalej tu bol problem s popup oknami - kazde 2-3 minuty mi vyskakovali reklamne okna (co vyzeraju ako javascriptove alert boxy) a pomohlo len vypnutie windows messengera. To je dalsia vec, ktoru nezvladne bezny uzivatel.

Ked to porovnam s Virgin.net (doma) a Plus.com (v praci), ktori nikomu nevnucuju ziaden program a nestrkaju pod nos reklamy, tak rozhodne odporucam obist AOL co najvacsou moznou obklukou.

BUTTON_POST_REPLY