problem s T MObile 3G data card - pomoze niekto?

Pripojenie na internet v UK. Internetové kaviarne. Internet z domu.

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

problem s T MObile 3G data card - pomoze niekto?

Poslať od kazisvet » Štv Júl 20, 2006 6:43 pm

Pred vyse mesiacom som uz nevydrzal svoju zavislost na nete a kedze som nemal moznost dostat k sebe net ako vzdychom (lebo kable neprichadzaju do uvahy), tak som vyuzil ponuku T Mobilu na free 3G datacard a unlimited (rozumej 2GB mesacen) net access. Mesiac mi to celkom super fungirovalo (v eghame aj hammersmithe) na cca 330 kbps ale minuly tyzden si to jednoducho moja karta rozmyslela a furt vyhlasuje no network a nebavi sa so mnou.
Bol som s tym v T Mobile, ale tam ma akurat odkazali na customer servise, kde miniem majland na telefon a aj tak mi nic neporadia.
Inak, pre istotu som formator HDD, preinstaloval XP aj ich soft a furt nist.
Neviete sa mi na to niekto kuknut?
Dobehnem v londyne hocikam, aj chladeneho plzna donesiem za ochotu :))
call me 07726 869454, dik.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Re: problem s T MObile 3G data card - pomoze niekto?

Poslať od kazisvet » Sob Júl 22, 2006 12:44 pm

kazisvet píšeCOLON Bol som s tym v T Mobile, ale tam ma akurat odkazali na customer servise, kde miniem majland na telefon a aj tak mi nic neporadia.
Inak, pre istotu som formator HDD, preinstaloval XP aj ich soft a furt nist.
Neviete sa mi na to niekto kuknut?
Dobehnem v londyne hocikam, aj chladeneho plzna donesiem za ochotu :))
call me 07726 869454, dik.
len pre info, stravil som asi 2 hodiny na telefone s customer servise (v piatok vecer cca hodinu, ale bolo uz 10pm tak mi chalan odporucil zavolat radsej rano, lebo on uz konci a v sobotu rano znovu asi hodinu), cize ma to stalo na telefonych poplatkoch cca 15L a jediny vysledok je ten, ze to nefunguje ako predtym, akurat mi slubil ze si mi za couple of days ozvu.
Pravdu povediac, vobec ma ta situacia netesi, ked ja net zavislak nemam skoro vobec pristup na net (robim do osmej do vecera, kedy su uz libraries zatvorene a v mojej lokalite nie je ziadna net cafe).
Viete mi niekto poradit, akym sposobom sa mam domahat, aby s tym nieco urobili a nie len ma posuvali od "jednych dveri" k druhym?
Budem Vam povdacny za kazdu rozumnu radu.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Re: problem s T MObile 3G data card - pomoze niekto?

Poslať od kazisvet » Str Aug 02, 2006 9:42 pm

kazisvet píšeCOLON
kazisvet píšeCOLON Bol som s tym v T Mobile, ale tam ma akurat odkazali na customer servise, kde miniem majland na telefon a aj tak mi nic neporadia.
Len pre vase info. Po dvoch neuspesnych telefonatoch na customer servis som poslal staznost na TMobile, po tyzdni sa mi ozvali, telefonicky, konecne jeden kompetentny chalanisko, ktory aj nieco vedel. Podla svietiacich diod vyzistil, co som davno tvrdil, ze datacard je na dve veci.... a hned mi poslalikurierom novu, ktora frci ako diva. A na koniec jedna perlicka, vyzera to, ze T Mobile spustil rychly 3G internet ako slubovali, teraz mi to frci nejakych 850 kbps a to uz je celkom slusne na mobilny internet.
Uz sa tesim ako budem buduci tyzden na stanstede travit cas cakanim na lietadlo browsovanim po nete.
Data mi stahovalo nejakych 120 kB, az nezvycajne rychlo na mna. Este keby odstranili ten nezmyselny 2GB limit, tak som s nimi celkom spokojny.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

Marlowe
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 204
RegistrovanýCOLON Sob Apr 16, 2005 4:22 pm
BydliskoCOLON Westminster

Poslať od Marlowe » Pon Aug 07, 2006 4:43 pm

Paci sa mi ako si zalozil tuto temu a ako si do nej sam prispieval a napokon si problem aj sam vyriesil :-)
Viaceri by si mohli od Teba brat priklad, well done :-)

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Poslať od kazisvet » Pon Aug 07, 2006 9:11 pm

Marlowe píšeCOLONPaci sa mi ako si zalozil tuto temu a ako si do nej sam prispieval a napokon si problem aj sam vyriesil :-)
Viaceri by si mohli od Teba brat priklad, well done :-)
a co som mal robit, ked sa vsetci na mna vy.... :(
tusim sa hovori, pomoz si clovece sam aj pan boh ti potom pomoze.
Ale mal som jeden pokus o pomoc, aby som satelitovi8 NEKRIVDIL
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

rvg
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 30
RegistrovanýCOLON Uto Aug 31, 2004 7:27 pm
BydliskoCOLON Birmingham

Poslať od rvg » Uto Aug 08, 2006 10:11 am

Skoda kazisvet ze si to nespomenul ked som bol v LND na strtku. Sme mohli skocit to kuknut. Som teraz v praci instaloval a frcalo to uplne v pohode. Predtym som mal od orange 3G kartu ale ak mozete tak sa tomu vyhnite, je to strasne nieco Ich soft stoji za 2 veci. Od Tmobile alebo Vodafone some nemal ziadnme problemy.

rob

roman62
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 2
RegistrovanýCOLON Uto Okt 24, 2006 9:44 pm
BydliskoCOLON oswestry

Poslať od roman62 » Uto Okt 24, 2006 10:04 pm

rvg píšeCOLONSkoda kazisvet ze si to nespomenul ked som bol v LND na strtku. Sme mohli skocit to kuknut. Som teraz v praci instaloval a frcalo to uplne v pohode. Predtym som mal od orange 3G kartu ale ak mozete tak sa tomu vyhnite, je to strasne nieco Ich soft stoji za 2 veci. Od Tmobile alebo Vodafone some nemal ziadnme problemy.

rob
ahoj,nevies mi prosim ta poradit ohaladom vodafon 3Gdatacard?byvam v oswestry,co je asi hodina cesty z birminghamu na wrexham a mam problem so signalom.v dome signal nemam,resp.slaby a asi 50m od domu signal je,aj ked slabsi.nevies mi poradit ako by som zlepsil tento signal?mam k tomu malinku antenu od vodafonu,ale to nic neriesi.pocul som ze existuju nejake smerove anteny.rozmyslam aj tento internet vratit a zobrat ho od orange.ty si pisal,ze s tym boli nejake problemy...napis mi nieco o tom,prosim ta,alebo ak mozes,ozvi sa cez skype-volacka je tatatutu1.pouzivam ho v celom anglicku a vacsinou s tym nemam problem,ale akonahle pridem domov,je to na nic...riesenie by bolo-prestahovat sa,ale to nepripada do uvahy.dakujem,zdravi ta roman

mrqua
Member
Member
PríspevkyCOLON 51
RegistrovanýCOLON Pia Dec 17, 2004 2:24 pm
BydliskoCOLON PE3 6AY
CONTACTCOLON

Poslať od mrqua » Pia Okt 27, 2006 1:39 am

rvg píšeCOLONSkoda kazisvet ze si to nespomenul ked som bol v LND na strtku. Sme mohli skocit to kuknut. Som teraz v praci instaloval a frcalo to uplne v pohode. Predtym som mal od orange 3G kartu ale ak mozete tak sa tomu vyhnite, je to strasne nieco Ich soft stoji za 2 veci. Od Tmobile alebo Vodafone some nemal ziadnme problemy.

rob
Povoluje T-Mobile VoIP a chat services cez tuto sluzbu? Lebo mam pocit, ze je to obmedzene..

Prave som okukal v ponuke T-Mobile je pisane:
*Use of Voice over Internet Protocol and Messaging over Internet Protocol is prohibited by T-Mobile. If use of either or both of these services is detected T-Mobile may terminate all contracts with the customer and disconnect any SIM cards and/or web ‘n’ walk cards from the T-Mobile network.

Takze je to zakazane.. :-( Daju sa ale prevadzkovat tieto sluzby? a ak ano dokedy a za ake sankcie?

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Poslať od kazisvet » Sob Okt 28, 2006 12:22 am

mrqua píšeCOLON Povoluje T-Mobile VoIP a chat services cez tuto sluzbu? Lebo mam pocit, ze je to obmedzene..
Prave som okukal v ponuke T-Mobile je pisane:
*Use of Voice over Internet Protocol and Messaging over Internet Protocol is prohibited by T-Mobile. If use of either or both of these services is detected T-Mobile may terminate all contracts with the customer and disconnect any SIM cards and/or web ‘n’ walk cards from the T-Mobile network.

Takze je to zakazane.. :-( Daju sa ale prevadzkovat tieto sluzby? a ak ano dokedy a za ake sankcie?
pouzivam t-mobile, skutocne som si take upozornenie v TaC nevsimol, aleje pravda, ze som ich ani nejak extra nestudoval.
Uz niekolko mesiacov frcim na skype, icq a zeby ma niekto od t-mobile upozornoval sa neda povedat.
Este je otazka, ci sa obmedzenie vztahuje len na web and walk program alebo aj na web and professional, co je trochu o inom.
Osobne si myslim, ze take nieco ani nesleduju, keby mali naozaj zaujem to zamedzit, tak to obmedzia technicky.
Ale kedze sa do toho nehrnu, tak dost pochybujem, ze s tym nieco urobia.
A sankcie? Ked prekrocis povoleny objem dat mesacne tak budes cvakat ako divy, ale ked neprekrocis, tak pochybujem o sankciach.
Myslis, ze by si dovolili zrusit ti contract? Aby si presiel ku konkurencii? To by museli byt padnuti na hlavu.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

BUTTON_POST_REPLY