Koľko stojí WAP a GPRS pripojenie v UK?

Pripojenie na internet v UK. Internetové kaviarne. Internet z domu.

ModerátoriCOLON jaro, lubo, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
jojo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 26
RegistrovanýCOLON Štv Apr 29, 2004 9:16 am

Koľko stojí WAP a GPRS pripojenie v UK?

Poslať od jojo » Pia Máj 14, 2004 10:53 am

neviete mi niekto napisat
Naposledy upravil 1 dňa jojo, celkovo upravené 0

jojo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 26
RegistrovanýCOLON Štv Apr 29, 2004 9:16 am

Poslať od jojo » Pia Máj 14, 2004 3:47 pm

to nie o tom ci som abo nie som lenivy,
mozno niekto ma skusenosti...

shifter
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 30
RegistrovanýCOLON Uto Jún 22, 2004 1:50 pm
BydliskoCOLON BA

Poslať od shifter » Štv Aug 05, 2004 10:21 am

virgin ma wap cez gprs za 0.5p/1kb

bixo
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 45
RegistrovanýCOLON Uto Apr 06, 2004 8:49 am
BydliskoCOLON Brancaster
CONTACTCOLON

GPRS in UK

Poslať od bixo » Str Dec 29, 2004 4:38 pm

[quote="shifter"]virgin ma wap cez gprs za 0.5p/1kb[/quote]

Skusal som gprs cez vodafone pay as you go a zralo to strasne prachy. Nieco podobne ako virgin za 2,8MB mi stiahol cca 10£ !!! Ked uz niekto chce silou mocou GPRS tak viac sa oplati pausal za 10£ mesacne ti daju 5mb.

Musim povedat ze je to ubohe ako v tak vyspelej telekomunikacnej krajine (siete 3g) ako je UK maju tak ubohu skalu pripojenia na inet cez mobiil to jest (GPRS alebo UMTS).

By the way Orange ma unlimited download cez 3G.. iba za 85£/m A vodafone taktiez 3G za 80£ dava na stiahnutie az nehoraznych 1000Mb :)))

Whaaaou to sa oplati !!!
Naposledy upravil 1 dňa bixo, celkovo upravené 0

tinusowa
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 25
RegistrovanýCOLON Uto Máj 03, 2005 8:06 pm
BydliskoCOLON UK

Wap cez GPRS na Tescomobile

Poslať od tinusowa » Uto Máj 03, 2005 8:50 pm

Pred 2 tyzdnami sme si s priatelom kupili telefony Sonyericsson T610 v Tescu na pay as you go (koli nizkej cene-celkom fajn funkcie).Len tak nas napadlo vyskusat wap cez GPRS kolko to bude zrat.Kupodivu to doteraz nezere nic.Stiahli sme uz hadam stovky obrazkov,zvoneni,tem,hier a este neviem co vsetko.Proste vyzera to tak,ze je to zadarmo :)Priatel postahoval mozno uz aj cez 50 Mb.Na informacnom letaku je pisane GPRS 1Mb/4libry (pravdepodobne sa to nevstahuje na wap cez GRPS) To len taky typ pre tych co si radi spestruju nudne chvilky hrajkanim sa s telefonom.

tinusowa
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 25
RegistrovanýCOLON Uto Máj 03, 2005 8:06 pm
BydliskoCOLON UK

thanx bomo

Poslať od tinusowa » Štv Máj 05, 2005 8:30 am

Dakovala za infosku prevelice!!!Asi by ma suplo o zem keby som po 1.6. hrajkala sa stylom ako teraz.No a musim si uznat,ze som leniva ist na veci ku korenu.Nastastie su ludia ako ty,krori to maju vychytane!Dikesss este raz...
a odkaz pre ostatnych.....TAK SA TEDA VYHRAJKAJME DO SYTOSTI DO 1.6 !!!!!

tinusowa
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 25
RegistrovanýCOLON Uto Máj 03, 2005 8:06 pm
BydliskoCOLON UK

bomo

Poslať od tinusowa » Štv Máj 05, 2005 9:07 am

no to som teda mohla!...Je super ze to takto checkujes infosky pre inych ludi :) az som milo prekvapena!
Mam este otazocku.Uz som to tu vo fore pozerala,ale nic mi nejak konkretne nenapovedalo.Mam laptopa a rada by som sa pripajat cez mobil(na sieti nezalezi).Vedel by si nieco poradit?Ja som co to pozerala,no zda sa mi to az smiesne platit za prenesene data (ved ich denne naprenasam viac nez dost)Existuje nieco unlimited?Mas nejaku skusenost? Thanxxx 2hy krat
:-)))

lubo
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 373
RegistrovanýCOLON Str Apr 07, 2004 12:10 am
BydliskoCOLON SW1A 1AA
CONTACTCOLON

Poslať od lubo » Štv Máj 05, 2005 12:11 pm

A pozrela si si aj tuto temu?
viewtopic.php?t=992

tinusowa
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 25
RegistrovanýCOLON Uto Máj 03, 2005 8:06 pm
BydliskoCOLON UK

lubo

Poslať od tinusowa » Štv Máj 05, 2005 11:53 pm

pozrela.Jedna informacia je rok stara a druha platna do maja.Preto sa pytam.Za rok sa veci pomenia,nie?

lubo
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 373
RegistrovanýCOLON Str Apr 07, 2004 12:10 am
BydliskoCOLON SW1A 1AA
CONTACTCOLON

Re: bomo

Poslať od lubo » Pia Máj 06, 2005 12:20 am

Tie informacie su z februara a odvtedy sa nic nezmenilo. Ale zhrniem to tu este raz:
tinusowa píšeCOLONExistuje nieco unlimited?
Existuje, ale je to ukrutne drahe.

tinusowa
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 25
RegistrovanýCOLON Uto Máj 03, 2005 8:06 pm
BydliskoCOLON UK

lubo

Poslať od tinusowa » Sob Máj 07, 2005 12:35 pm

Tak potom radsej nejdem vymyslat a vystacim si s klasikou cet PL...Ale dikes za infosku :-)

BUTTON_POST_REPLY