Zobrazujú sa vám nové stránky Londyn.sk rýchlejšie?

Navrhnite nové témy nových fór. Napíšte nám pripomienky k stránkam www.londyn.sk

ModerátoriCOLON jaro, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
otik
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 44
RegistrovanýCOLON Ned Máj 02, 2004 9:19 pm
BydliskoCOLON Kings Cross
CONTACTCOLON

Poslať od otik » Str Apr 06, 2005 8:28 am

mne ani moc nie.. ;o( maximalne tak 10%. Ale novemu layoutu sa tesim lebo ten pravy stlpec s reklamami ostava dakde mimo viditelnej zony browsera ;o)

monika
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 206
RegistrovanýCOLON Pon Nov 15, 2004 3:52 pm
BydliskoCOLON England

Re: Zobrazujú sa vám nové stránky Londyn.sk rýchlejšie?

Poslať od monika » Str Apr 06, 2005 9:10 am

bomo píšeCOLONZmenili sme dizajn stránok tak, aby sa načítavali omnoho rýchlejšie. Vidíte rozdiel? /quote]
Výrazne.
A vôbec, ako sa vám pozdáva "nový" Londyn.sk?

Rýchlejší, prehľadnejší, komerčnejší ;)

Vláďa
Knows Something
Knows Something
PríspevkyCOLON 139
RegistrovanýCOLON Uto Mar 01, 2005 1:27 am
BydliskoCOLON E14, London
CONTACTCOLON

Re: Zobrazujú sa vám nové stránky Londyn.sk rýchlejšie?

Poslať od Vláďa » Str Apr 06, 2005 12:37 pm

bomo píšeCOLONZmenili sme dizajn stránok tak, aby sa načítavali omnoho rýchlejšie. Vidíte rozdiel? A vôbec, ako sa vám pozdáva "nový" Londyn.sk? Budeme vďačný za akýkoľvek feedback! Vďaka.
Nacitani se mi zda rychlejsi. Ta fotka nahore je lepsi (ale chybi mi na ni zaber az ke Canary Wharf) a design mi pripada srovnatelny. Horsi je ze nektere stranky se mi nezobrazi dobre ve Firefox 1.0.2 +XP, coz drive ve Firefoxu fungovalo bez problemu. Vcera stranky s WRS dokumenty (dnes uz dobre -asi na tom delate). Momentalne ale napr. tato diskuze se zobrazi spatne.

Vláďa
Knows Something
Knows Something
PríspevkyCOLON 139
RegistrovanýCOLON Uto Mar 01, 2005 1:27 am
BydliskoCOLON E14, London
CONTACTCOLON

Re: Zobrazujú sa vám nové stránky Londyn.sk rýchlejšie?

Poslať od Vláďa » Štv Apr 07, 2005 9:34 pm

Vláďa píšeCOLONHorsi je ze nektere stranky se mi nezobrazi dobre ve Firefox 1.0.2 +XP, coz drive ve Firefoxu fungovalo bez problemu. Vcera stranky s WRS dokumenty (dnes uz dobre -asi na tom delate). Momentalne ale napr. tato diskuze se zobrazi spatne.
Je to zajímavé, ale zjistil jsem, že v FF se to nezobrazuje dobře jen práci. Z domu to jde téměř bez problémů. Je to záhada- konfigurace téměř stejná, že by to dělal proxy server se mi moc nezdá. Nicméně mě to už tak nebolí.

jaaroo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 16
RegistrovanýCOLON Uto Mar 22, 2005 10:43 am
BydliskoCOLON Banska Bystrica, SK
CONTACTCOLON

STATICKA SIRKA

Poslať od jaaroo » Pia Apr 15, 2005 8:51 am

Ja mam problem... a verim ze ho ma kazdy, kto pouziva simultanne ICQ, pretoze ono redukuje sirku okna IE a tym padom sa mi zobrazi lavy panel odhora az dole (pricom vedla neho je prazdna zlta plocha) a potom sa mi dole pod tym zoborazi stred a pravy panel,

resp.

dost casto sa mi zobrazi lavy a pravy panel (v strede je prazdne zlte miesto) a potom naspodu kde koncia panely.. zacina stred stranky

-je to dost markantne vidiet, ked pouzijem "Vyhladanie"

PROBLEM JE V TOM, ZE SIRKA STREDNE CASTI NIE JE DYNAMICKA a NEPRISPUOSOBUJE SA.

lubo
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 373
RegistrovanýCOLON Str Apr 07, 2004 12:10 am
BydliskoCOLON SW1A 1AA
CONTACTCOLON

Re: STATICKA SIRKA

Poslať od lubo » Pia Apr 15, 2005 12:22 pm

jaaroo píšeCOLONdost casto sa mi zobrazi lavy a pravy panel (v strede je prazdne zlte miesto) a potom naspodu kde koncia panely.. zacina stred stranky
Robi to aj mne, na vsetkych iexploreroch, ktore pouzivam. Ocenil by som ak by ste to mohli opravit (stranku, nie explorer;)

jaaroo
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 16
RegistrovanýCOLON Uto Mar 22, 2005 10:43 am
BydliskoCOLON Banska Bystrica, SK
CONTACTCOLON

Treba stlacit SIRKU STREDNEJ CASTI

Poslať od jaaroo » Pia Apr 15, 2005 12:37 pm

Nie bomo... ziadna zmena, ani ked davam "Hladat", ten stredny formular zacina az tam dole kde koncia panely. -vyzera to ako pismeno "Y" -ak si to vies predstavit: hore po bokoch panely (v strede prazdno) a potom jak skoncia panely zacina stred.

-uprimne povedane.. ma to dost blby LOOK :(

DOKONCA.. teraz som zistil, ze to neni ani pouzivanim ICQ! -to VY mate nastaveny taky format a mne pri rozliseni 1280x1024 to takto blbo rozhodi :(

-samotne bocne panely sa uz viac zuzit nedaju -to je jasne-, takze treba stlacit stred.

Napr.
1. stlpec s menami uzivatelov je ZBYTOCNE siroky
2. pri Hladani by som z formulara vyhodil slova HLADAT -kedze to je napisane v hlavicke formulara

BUTTON_POST_REPLY