Hladam maminy v Londyne, NW
ModerátoriCOLON Gina, jaro, Moderatori
Hladam maminy v Londyne, NW
Ahojte, najdu sa slovenske alebo ceske maminy v Londyne, NW3 na pokec a stretnutia s detmi? Krasny den vsetkym!
Re: Hladam maminy v Londyne, NW
Ahoj,
ja byvam v N19 a mam 15 mesacnu dceru, tak ak mas zaujem tak sa ozvi.
My sa radi zoznamime, kedze momentalne tu v okoli nepozname maminu s detmi ktore by rozpravali po slovensky.
Neviem kde presne v NW3 byvas ale ak byvas v okoli Hampstead Heath, tak tam chodime casto na prechadzky.
Sona a Emma
ja byvam v N19 a mam 15 mesacnu dceru, tak ak mas zaujem tak sa ozvi.
My sa radi zoznamime, kedze momentalne tu v okoli nepozname maminu s detmi ktore by rozpravali po slovensky.
Neviem kde presne v NW3 byvas ale ak byvas v okoli Hampstead Heath, tak tam chodime casto na prechadzky.
Sona a Emma
-
- Reader
- PríspevkyCOLON 1
- RegistrovanýCOLON Štv Jún 15, 2006 9:55 am
- BydliskoCOLON London / Presov
- CONTACTCOLON
Ahoj.
My byvame v NW1 nedaleko Regent's parku, mam rocneho syna. Rada sa stretnem.
Stanka
My byvame v NW1 nedaleko Regent's parku, mam rocneho syna. Rada sa stretnem.
Stanka
-
- Reader
- PríspevkyCOLON 1
- RegistrovanýCOLON Ned Okt 04, 2009 2:02 pm
ahoj,ja sice nie som este v Londyne,ale na buduci rok by som tam rada odisla, chcela by som sa opytat kedze si mama ake je to tam na zaciatku a ci by si mi mohla dat niekolko rad ohladom byvania,skolky,prace a tak,dcerka ma teraz 19 mesiacov,viem,ze zaciatok nebude lahky ale chcela by som to aspon skusit,uz som pracovala v zahranici,konkretne vo Svajciarsku a Irsku,ale to som este nemala dieta,z Irska som odisla kvoli tomu,ze som zostala tehotna,no ten odchod teraz lutujem,ale teraz by som rada skusila Anglicko,za Tvoje info vopred dakujem