Nezobrazuje sa mi obrázok vo fóre

Máte problémy s prihlásením alebo registráciou? (do tohto fóra môžete prispievať aj bez registrácie či prihlásenia)

ModerátoriCOLON jaro, Redakcia, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
Dusan
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 229
RegistrovanýCOLON Ned Jún 20, 2004 2:09 pm
BydliskoCOLON Sheffield
CONTACTCOLON

Poslať od Dusan » Uto Sep 07, 2004 12:33 am

bomo píšeCOLONOff-topic: Tuším si opäť práve došiel z klubu, čo? ;o)
ale ba, cez tyzden pôstim :(
Akoto ze obrazok nevidis - ja ho perfektne vidim vo fore. Na tej stranke je aj viacej dobrych obrazkov.

Bomo, co to znamena Off-topic: ? Ja som si myslel, ze prefereujes Slovencinu ;-)
Pravidla diskusie - bod 5

jaro
I Charge For Asking
I Charge For Asking
PríspevkyCOLON 1551
RegistrovanýCOLON Pia Apr 23, 2004 7:09 am
BydliskoCOLON Bristol

Poslať od jaro » Uto Sep 07, 2004 11:21 am

No, mne ten obrázok ide len v novom okne browsera; vo fóre sa nezobrazuje.
Mne nejde ani vo fore, ani v novom okne browsera. Ale je to naozaj fuk. :-)

Oli
Member
Member
PríspevkyCOLON 57
RegistrovanýCOLON Str Júl 21, 2004 12:49 pm
BydliskoCOLON London NW2

Poslať od Oli » Uto Sep 07, 2004 12:42 pm

Mne nejde ani vo fore, ani v novom okne browsera.
Mne tiez nie...


Mimochodom, viem ze to nie je az taky velky bod, ale ja som sa z trvaleho pobytu na Slovensku odhlasila aj koli tomu, aby nasi za mna zbytocne kazdy rok neplatili mestu (osvetlenie, vytah, smeti, atd). To sa vraj plati na pocet osob s trvalym bydliskom zahlasenych na adrese.

Dusan
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 229
RegistrovanýCOLON Ned Jún 20, 2004 2:09 pm
BydliskoCOLON Sheffield
CONTACTCOLON

Poslať od Dusan » Uto Sep 07, 2004 10:28 pm

Mimo mísu: Tomu nerozumiem, na svojom PC doma s XP-SP2 ten obrazok vidim, priamo vo fore. V praci na W2000 sa nezobrazi nic, ani ked kliknem na Bomovu linku. No na inom PC s XP-SP1 ten obrazok vidim. Ako je to mozne, ze sa obrazok nezobrazi, ked stranka korektne odkazuje na fyzicku adresu tohto obrazka? Tusim aj rovnaku verziu IE pouzivam ?

KódCOLON Vybrať všetko

<img src="http://www.ahojkom.host.sk/police_zatikac.jpg" border="0" />
Hej web-gurus viet mi to vysvetlit?

Dusan
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 229
RegistrovanýCOLON Ned Jún 20, 2004 2:09 pm
BydliskoCOLON Sheffield
CONTACTCOLON

Poslať od Dusan » Str Sep 08, 2004 11:27 am

Dakujem lopatakom, vidiecanom a pastierom oviec za rozanalyzovanie problemu, ale otazka zostala neodpovedana. Preto poprosim nejakeho Guru, ktory to dokaze vysvetlit.

Vidiecania :
Ak referer londyn.sk nie je kamarat s exil.sk vo win2000, tak ako potom moze byt kamarat v XP-SP2 ?


Pastieri oviec:
zobrazenie moze byt sposobene errorom na source serveri, nastavenim vlastneho pocitaca, ktore moze ciastocne blokovat internet komunikaciu, pripadne nejaka antispy/antipopup utilitka alebo toolbar
ani jedno z toho hore sa mi nezda pricinou problemu. Nebude nic zle s nastavenim oboch www serov (obaja sa maju radi)
Podla mna to bude dane bud OS, alebo verziou IE (mam IE 6.0.2800.1106), ktory inak interpretuje HTTP request, preto niekto moze vidiet obrazok a ini nie.

Oprava
Zabudol som doplnit, ze v praci za PC-Win2000, ktory je iba za Symantec Firewall, ten obrazok ide (tak ako doma za XP-SP2 Symantec Firewall), ale za inym PC-Win2000, ktory je za nejakym company firewallom, ten obrazok nejde. Vsade pouzivam tu istu verziu IE. - tym padam, to co som spomenul vyssie o inych verziach IE neplati.

jaro
I Charge For Asking
I Charge For Asking
PríspevkyCOLON 1551
RegistrovanýCOLON Pia Apr 23, 2004 7:09 am
BydliskoCOLON Bristol

Poslať od jaro » Štv Sep 09, 2004 9:30 am

Kedze tu Searcher, Dusan a Bomo debatuju o chybovych hlaskach a refereroch, ja navrhujem, aby sme sa my ostatni prihlasili na stranku http://www.webdeveloper.com/forum a zacali tam debatu o zivote v Anglicku.
;-)

Hunter
Talkie Talkie
Talkie Talkie
PríspevkyCOLON 82
RegistrovanýCOLON Ned Apr 11, 2004 9:57 am
BydliskoCOLON Praha
CONTACTCOLON

Poslať od Hunter » Pia Sep 10, 2004 9:09 am

Aha, takze uz viem ze pred odchodom zo Slovenska musim vybavit aby som mal PC XP-SP1 alebo SP2, nastavit referrery a http errorpages... A nemal by som este v mojom Oracle personal vytruncatovat nejake systables, disablovat nejake pre-delete triggery a refreshnut materializovane viewy? :-))))

A este otazka uplne mimo misu - predpokladam ze ked odchadzam zo SK, tak toto su veci co potrebujem vybavit pred odchodom do akejkolvek krajiny, nie? Len ze ci mi to pomoze ked odchadzam do Ciech? Lebo po 1.5. to je z tohoto hladiska bezna EU krajina.
Peter.

BUTTON_POST_REPLY