Problem s Digi tv

Všetko, čo sa nezmestilo do vyššie uvedených tém.

ModerátoriCOLON jaro, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
lenka77
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 20
RegistrovanýCOLON Uto Dec 15, 2009 1:07 pm

Problem s Digi tv

Poslať od lenka77 » Ned Okt 24, 2010 8:43 pm

Prosim, neviete niekto poradit?zadovazili a namontovali sme si satelit Digi TV zo SVK. Signal mame sto percentny, silu 80 percent, karta je aktivovana, ale programy nejdu, ukazuje nam to ze:KANAL JE KODOVANY ALEBO NIEJE K DISPOZICII, nevieme ako dalej....

Ebi
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 36
RegistrovanýCOLON Štv Nov 03, 2005 1:46 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od Ebi » Ned Okt 24, 2010 10:48 pm

Su 3 spolocnosti co poskytuju slov. program cez sat. ste si 100 perc. isty,ze mate nastaveny satelit myslim tanier na vasu druzicu? precitajte si info ako na to na http://www.parabola.cz ...pravdepodobne ste chytili stanice skylinku a tie cez digi kartu nerozkodujete...

ssky
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 12
RegistrovanýCOLON Ned Júl 11, 2004 8:40 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od ssky » Pon Okt 25, 2010 10:16 am

Ja mam skylink a neviem sa nastavit na ich druzicu, asi by sme si mali vymenit boxy :-)
(Digi som mal predtym)
Drzim palce ...

monter
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 28
RegistrovanýCOLON Str Aug 12, 2009 1:35 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od monter » Uto Okt 26, 2010 10:48 am

prídem,nastavím,pozeráte.07868239047

ssky
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 12
RegistrovanýCOLON Ned Júl 11, 2004 8:40 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od ssky » Uto Okt 26, 2010 10:57 am

Ja som za... zavolam ti

ssky
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 12
RegistrovanýCOLON Ned Júl 11, 2004 8:40 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od ssky » Ned Nov 07, 2010 10:16 am

Cau monter, diky za nastavenie. Vsetko ide super. Vdaka...

lenka77
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 20
RegistrovanýCOLON Uto Dec 15, 2009 1:07 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od lenka77 » Pon Nov 08, 2010 5:14 pm

Ano aj ja sa pripajam, prisiel, nastavil a ide, kuka sa!!diky moc!

addriano
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 16
RegistrovanýCOLON Štv Dec 23, 2010 12:12 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od addriano » Sob Jan 01, 2011 3:36 pm

vedeli by ste mi povedat co vsetko budem potrebovat aby mi isli slovenske aj madaarske programi v uk?
a potom by monter mohol prist aj nastavit :)

monter
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 28
RegistrovanýCOLON Str Aug 12, 2009 1:35 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od monter » Str Jan 05, 2011 8:14 pm

CHOD NA SK DO UPC UROB ZMLUVU,DAJU TI KARTU A BOX A PRINES TO SEM DO UK,ALEBO SI TO DAJ POSLAT,SU TAM SK AJ MADARSKE PROGRAMY.STACI TI KARTA,VSETKO OSTATNE MAM.PRIDEM,NAMONTUJEM POZERAS.

Lola
Reader
Reader
PríspevkyCOLON 1
RegistrovanýCOLON Uto Mar 22, 2011 6:27 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od Lola » Uto Mar 22, 2011 6:41 pm

Prosim Vas ja mam skylink a uz 3 roky sa pokusam aby som pozerala slovenske a ceske programy dokonca som uz aj chytila programy avsak aj ked je karta aktivna stale mi ukazuje ako keby som mala kodovane tie programy tak sme si zavolali experta avsak byvam v Exeteri tak som zohnala poliaka vlastne uz troch a nakoniec uz ani tie programi nevieme nastavit a mame dokopy nejakych 25 indickych programov potrebujem pomoc a sikovneho montera co sa rozumie len aby som tieto majstrovstva sveta v hokeji uz pozerala a nie len pocuvala v radiu.Dakujem pekne ozvite sa mi prosim moje telefonne cislo je :07821333217 a mailova adresa :strednak.l@centrum.sk

phesho
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 21
RegistrovanýCOLON Pia Sep 01, 2006 5:40 pm
BydliskoCOLON Nottingham, UK
CONTACTCOLON

Re: Problem s Digi tv

Poslať od phesho » Ned Apr 10, 2011 6:41 pm

ahojte,

chcem sa opytat na skusenosti s prijimanim sk a cz kanalov v uk cez skylink. namontoval som si satelit, nasiel druzicu, (viacmenej) vsetko ide. kanaly na frekvencii 12.565 (stv 1-3, markiza...) rano idu vzdy, vecer nikdy. box mi ukazuje signal strength 66% (nikdy nie viac a aj to samozrejme iba vtedy, ked to ide), kdezto na ostatnych frekvenciach 85%. mam namontovany metrovy tanier a byvam v nottinghame. treba vacsi tanier, skratit kabel, alebo je problem niekde inde?

kazda rada je vitana, dakujem

AVANTIME
Member
Member
PríspevkyCOLON 52
RegistrovanýCOLON Pon Aug 30, 2010 7:38 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od AVANTIME » Ned Apr 10, 2011 8:52 pm

Jasne najprv skus parabolu aspon 120cm.

Dusan
Addicted Consultant
Addicted Consultant
PríspevkyCOLON 229
RegistrovanýCOLON Ned Jún 20, 2004 2:09 pm
BydliskoCOLON Sheffield
CONTACTCOLON

Re: Problem s Digi tv

Poslať od Dusan » Ned Apr 10, 2011 9:29 pm

pheslo, ja som v Sheffielde (cize troska viacej na zapad) mam dish Triax 110 a LNB Inverto Black Ultra quad. Cital som vela po forach co kupit a uvazoval som ci vobec Astru 3A chytim kedze vacsina ludi hovorila ze v okoli Sheffieldu je signal pozeratelny iba v urcitu dobu ked je dobre pocasie. No bol som prekvapeny lebo aj ked je Signal Level 89% a kvalita 52-70% (STV, Markiza) nie je problem... idu vsetky programy.... aj ked na zaciatku mi ceske programy mrzli... ale ked som upgradoval Openbox S7, tak potom uz nebol problem. Mam to nainstalovane este nieco vyse mesiaca, takze stale testujem.... Ked bola burka ta mi Astra 3A nesla -kvalita bola okolo40% a tiez ked boli poriadne fukoty jeden den, vtedy to sekalo a tiez posunulo aj parabolu :)
Sila a kvalita signalu Astry 3B je vpohode - obe na urovni 97%.

phesho
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 21
RegistrovanýCOLON Pia Sep 01, 2006 5:40 pm
BydliskoCOLON Nottingham, UK
CONTACTCOLON

Re: Problem s Digi tv

Poslať od phesho » Str Apr 13, 2011 5:08 pm

dakujem za info. popozeram sa po vacsom tanieri, drzte palce

monter
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 28
RegistrovanýCOLON Str Aug 12, 2009 1:35 pm

Re: Problem s Digi tv

Poslať od monter » Štv Feb 16, 2012 10:33 am

PONÚKAME INSTALÁCIU NIELEN CESKOSLOVENSKÝCH SATELITNÝCH TV PROGRAMOV V CELEJ ANGLII.UPC A DIGI TV UZ OD 99£.CS A SKY LINK UZ OD 240£-KOMPLET VRÁTANE MONTÁZE BEZ MESACNÝCH POPLATKOV!!!ZIADNA TV CEZ INTERNET!!!PREDAJ CS,SKY LINK KARIET A SATELITNEJ TECHNIKY.NASTAVIME VASU PARABOLU NA SPRAVNU DRUZICU.ZARUCNY A POZARUCNY SERVIS.KONTAKT email KUKNIDOM@ZOZNAM.SK mobil 07868239047 TOMAS
Prílohy
images-6.jpeg
images-6.jpeg (9.79 KiB) Zobrazené 4455 krát

BUTTON_POST_REPLY