Freeview recorder

Všetko, čo sa nezmestilo do vyššie uvedených tém.

ModerátoriCOLON jaro, Moderatori

BUTTON_POST_REPLY
all inc.
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 43
RegistrovanýCOLON Pia Jún 23, 2006 1:57 pm

Freeview recorder

Poslať od all inc. » Pia Dec 22, 2006 12:13 pm

Nevie mi niekto prosim poradit...
Chcem si kupit Freeview box recorder s 80GB a kedze nestoji najmenej tak by som rad vedel ak je niekto v tom znaly ci ho vyuzijem aj doma ked o nejaku dobu odidem domov alebo sa neoplati kupovat drahy lebo doma mi bude nanic?Diky

dagda
Rypálek
Rypálek
PríspevkyCOLON 287
RegistrovanýCOLON Pon Sep 12, 2005 8:32 pm

Poslať od dagda » Pia Dec 22, 2006 1:01 pm

ha, najprv som sa musela ist presvedcit, co to vlastne je, na e-bay. to je ako namiesto videorekordera, co?
asi to raz kupim nasim aj ja. domov.

inac zavinac, mnohe programy v telke sa daju pozriet aj cez net, nemusis vsetko doma zalohovat, ak sa bojis, ze by ti daco uslo.
no ale ak to chces mat ulozene, tak sa to podla mna hodi. a napali to aj na dvd? a tiez: da sa aj tu opakovane prepisovat disky, ako je to mozne u videopasok?

a myslim, ze ceny su rozne. nemusis mat zrovna najdrahsi. ale zase za kvalitu a znacku sa plati, to hej. :)

all inc.
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 43
RegistrovanýCOLON Pia Jún 23, 2006 1:57 pm

Poslať od all inc. » Pia Dec 22, 2006 1:12 pm

Diky Dagda,Freeview je obycajny Digitalny prijmac na volne dostupne stanice vysielane digitalne.Mal som ich uz viacej a s recorderom chcem len preto,ze to sluzi ako video ale jednoduchsie.Ide mi len o to nechavat si nahravat programy ktore nemozem pozerat ked som v praci atd.
Islo mi len o to ci sa uz aj na Slovensku vysiela nieco digitalne alebo ci sa bude a budem moct teda pouzit ten prijmac-recorder aj doma alebo je len tu pre uk.Tak diky a maj sa

slavo777
Guest
Guest
PríspevkyCOLON 20
RegistrovanýCOLON Štv Júl 27, 2006 9:49 pm
CONTACTCOLON

Poslať od slavo777 » Pia Dec 22, 2006 4:16 pm

Na Slovensku sa už digitálne vysiela, ale zatiaľ len cez satelit, pozemnými vysielačmi je to asi stále len v pokusnej prevádzke, ato len na málo miestach, viac na http://www.dvbt.sk . Pozor, Freeview box väčšinou nemá šachtu pre kartu, ktorou by sa dali dekodovať platené programy, toto ešte nie je doriešené, či sa na Slovensku bude používať nejaká karta (ako napr. Sky karta pre SkyBox v UK)

dagda
Rypálek
Rypálek
PríspevkyCOLON 287
RegistrovanýCOLON Pon Sep 12, 2005 8:32 pm

Poslať od dagda » Pia Dec 22, 2006 11:54 pm

aha...
nasi nedavno dali v akcii namontovat digi tv. nejaka rumunska spolocnost. mame aj video.
tak potom racik dvd rekorder a bude to pekne v suchu...

kazisvet
London Expert
London Expert
PríspevkyCOLON 498
RegistrovanýCOLON Pia Mar 03, 2006 1:31 pm
BydliskoCOLON BA - Petrzalka/Southsea
CONTACTCOLON

Poslať od kazisvet » Str Dec 27, 2006 1:08 pm

slavo777 píšeCOLONNa Slovensku sa už digitálne vysiela, ale zatiaľ len cez satelit, pozemnými vysielačmi je to asi stále len v pokusnej prevádzke, ato len na málo miestach, viac na http://www.dvbt.sk . Pozor, Freeview box väčšinou nemá šachtu pre kartu, ktorou by sa dali dekodovať platené programy, toto ešte nie je doriešené, či sa na Slovensku bude používať nejaká karta (ako napr. Sky karta pre SkyBox v UK)
v petrzalke to funguje vzduchom, na malilinku antenku z televizora chytam na digibox kupeny v tescu v uk za 30 libier velmi kvalitne digitalne stv1, markiza, joj, ta3 a aztv, plus 4 radia.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)

all inc.
Regular Reader
Regular Reader
PríspevkyCOLON 43
RegistrovanýCOLON Pia Jún 23, 2006 1:57 pm

Poslať od all inc. » Str Dec 27, 2006 1:26 pm

Diky Kazisvet tak toto som chcel pocut :-) mam tych boxov tu v uk viac a teraz som si kupil este 160GB recorder (super)tak je fajn,ze sa daju vyuzit aj doma ked nie teraz (Tatry,Kosice)tak aspon v buducnosti.

BUTTON_POST_REPLY