Preklad - rychle pisanie na pocitaci
ModerátoriCOLON jaro, Moderatori
Preklad - rychle pisanie na pocitaci
ako mam napisat do zivotopisu ze viem pisat rychlo na pocitaci?
dakujem
dakujem
Actuating type - writing
Ahoj, ja mam v zivotopise uvedene: actuating type-writing, tak dufam, ze to staci na pochopenie, ze pisem plynule prstokladom.
-
- Addicted Consultant
- PríspevkyCOLON 204
- RegistrovanýCOLON Sob Apr 16, 2005 4:22 pm
- BydliskoCOLON Westminster
Rychlost typovania sa v anglickom zivotopise uvadza vo WPM (Words Per Minute - pocet slov za minutu). Niekde v starych prispevkoch je link na tester vasho typovania.
Ziadne specialne "rychle pisanie", "ultrarychle pisanie" alebo "som uzasne rychly v pisani na pocitaci" vobec netreba uvadzat, to je plain blbost.
Ziadne specialne "rychle pisanie", "ultrarychle pisanie" alebo "som uzasne rychly v pisani na pocitaci" vobec netreba uvadzat, to je plain blbost.
Re: Preklad - rychle pisanie na pocitaci
Ahojte, na taketo veci suvisiace s anglictinou (kratsie preklady, kontroly spravnosti textov a pod.) odporucam vyuzit bezplatnu poradnu zriadenu na stranke jazykovej skoly Empire pre studentov aj nestudentov.
Najdete ju na tomto linku: http://www.empire-skola.sk/index.asp?menu=767
Enjoyte!
Najdete ju na tomto linku: http://www.empire-skola.sk/index.asp?menu=767
Enjoyte!
Naposledy upravil 1 dňa webbi, celkovo upravené 0
-
- Addicted Consultant
- PríspevkyCOLON 206
- RegistrovanýCOLON Pon Nov 15, 2004 3:52 pm
- BydliskoCOLON England
webbi, webbi, zase jeden s uprimnym odporucenim od srdca. A dokonca 3 krat. Tomu sa hovori obetavy klient :)))))))))))))))) Skoda, ze taky uz asi vymreli.
Ver tomu, ze sa viac ceni, keby si uprimne napisal, ze propagujes svoju stranku/sluzbu. Si myslis, ze ma niekto rad, ked z neho niekto robi debila ?
Ver tomu, ze sa viac ceni, keby si uprimne napisal, ze propagujes svoju stranku/sluzbu. Si myslis, ze ma niekto rad, ked z neho niekto robi debila ?
-
- User Eater
- PríspevkyCOLON 655
- RegistrovanýCOLON Uto Feb 07, 2006 12:40 pm
- BydliskoCOLON Reinach BL, Switzerland
No neviem, ma na stranke krasne ukazky ceskoslovenskenskej anglictiny :)
dakujem za podnetny feedback Monika, ale ja nie som student z Empire a to som ani nepovedal. vyuzivam len ich bezplatnu poradnu na preklady do anglictiny.. zmienujem sa o nej lebo o tom vela ludi nevie a pritom je to dobra vec..
- carfaxcat
- Power Pro Advisor
- PríspevkyCOLON 1284
- RegistrovanýCOLON Uto Sep 05, 2006 1:04 pm
- BydliskoCOLON Hamm Tun/Bedeford
Mozno by stalo za to nechat si cvicne prezriet a "opravit" nejaky text a potom posudit vysledok. V najhorsom pripade sa aspon dobre zabavite na tych "opravach" :)
Yawl adda goo deyn oigh street in Artlenock en ava look at that noo pep shop yent arf shaarp if yu dunt.