Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

KONTROLA CV

Nechate si skontrolovať vaše CV. Poradíme vám s vašim životopisom. Opravíme chyby a pomôžeme s prekladom.

Moderátori: jaro, katka f, Moderatori

KONTROLA CV

Poslaťod RKA » Str Jún 30, 2010 4:21 pm

Ahojte, poprosila by som o kontrolu CV. Je mi to surne, preto to pisem takto a nie mailom adminovi. Dakujem kazdemu, kto si najde chvilu casu a poradi mi.
Ide mi o hocijaku pracu, nic extra, nakolko si v anglictine niesom moc ista- ohladom tohto by som sa tiez chcela opytat, ci uviest pri LANGUAGE SKILLS k anglictine fluent, ak sa viem v sukromi v pohode porozpravat po anglicky, no mam strach ze na pohovore sa zaseknem a nebudem vediet odpovedat. Nechcem sa nejak v cevecku prehodnocovat.

Mgr. Erika ********
62. *************, L*********
EH11 1JN

07812345678
erika.**********@gmail.com

Profile

I regard myself as a flexible and responsible person, who is able to develop new skills very quickly. I enjoy working on my own initiative or in a team and have excellent organisational skills and attention to detail.

Skills and achievements

• COMPUTER SKILLS- Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, C++ Programming, R, TeX
• LANGUAGE SKILLS- Slovak (native), Hungarian(fluent), English (fluent), German(basic)

Experience

Tesco - Prime Time Recruitment
Livingston
Warehouse Operative November 2009 - 2010
- working in busy environment and under pressure
- achieving good performance during the busy periods of the days

Self-employed - running an online shop
SLOVAKIA September 2008 - October 2009
- creating and administrating the web page
- dealing with customers
- control of stock inventories
- control of distribution
- accounting

Harbour Heights Hotel
Bournemouth
Room Attendant June 2007 - September 2007

- cleaning
- inventory checking
- attending to the needs of guests

Education

Matej Bel University 2004 - 2009
Banska Bystrica, Slovakia
Mathematical statistics and finantial mathematics
Grade: Master

Gymnasium Sturovo 2000 - 2004
Sturovo, Slovakia

Grade: Maturita (GCSE A Level equivalent)

Training

Driving Licence- full and clean

Interests

travelling, baking, cars (classic cars), sport (Spinning, running, aerobics, fit ball)

References

Available on request
RKA
Reader
Reader

Advertisement

Re: KONTROLA CV

Poslaťod carfaxcat » Str Jún 30, 2010 6:45 pm

Erika, myslim si, ze tvoj profil a CV musia byt ovela specifickejsie, z toho, co si napisala, netusim, na ake pozicie by si sa chcela hlasit a cim chces zaujat - toto si musis ujasnit.
Ak sa chces dostat na pozicie, kde mozes pouzit svoje vedomosti z univerzity, budes musiet napisat o svojich studiach viac (urcite si pisala aj nejaku diplomovku a mozno aj praxovala).
Par preklepov v slovach financial, pisanie velkych pismen v specializaciach, pouzivanie slovenskych vyrazov v anglickom zivotopise atd si oprav, ked budes mat kostru zivotopisu pokope. Pozri si vo fore, ake najcastejsie chyby sa v CV robia - bohuzial, s tymto zapasi asi velke percento Slovakov v UK.
carfaxcat
User Eater
User Eater

Poslaťod RKA » Str Jún 30, 2010 8:47 pm

Dakujem carfaxcat!
Urcite sa nedostanem na take pozicie, kde by som vyuzila svoje znalosti z vysokej, na to moja anglictina zial nepostacuje. Mam vybrate len pozicie ako cleaning a housekeeping, tam im bude asi aj dost jedno, co v tom zivotopise mam, no nechcem tam posielat uplne smiesny zivotopis.
RKA
Reader
Reader

Poslaťod carfaxcat » Štv Júl 01, 2010 5:32 pm

V tom pripade sa zameraj na rozpis pracovnych pozicii z UK, ktore si absolvovala.
Este jedna vec - nepis si titul na CV, staci, ze mas nizsie uvedene, ze ho mas. Myslim, ze by to slo aj bez neho. Nazov diplomu a studii mam napisany na druhej strane zivotopisu, kamoska na tretej - ziadali sme o kvalifikovane pracovne pozicie a uspeli sme.
carfaxcat
User Eater
User Eater

Späť na CV poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť