TJ-LEGAL, AKÉ MÁTE SKÚSENOSTI S NIMI?
ModerátoriCOLON jaro, Moderatori
CHCEM VEDIET, LEBO SU NAJLACNEJSI.
NEOKLAMÚ MA O VŠETKY PENIAZE, KTORÉ MI VRACAJÚ NA DANIACH?
DAKUJEM ZA KOMENTÁRE
CHCEM VEDIET, LEBO SU NAJLACNEJSI.
NEOKLAMÚ MA O VŠETKY PENIAZE, KTORÉ MI VRACAJÚ NA DANIACH?
DAKUJEM ZA KOMENTÁRE
Re: TJ-LEGAL, AKÉ MÁTE SKÚSENOSTI S NIMI?
myslim, ze by ta nemali oklamat.. mne vybavovali vratenie dani z UK a bol som spokojny.rimo
Mam velmi dobru skusenost s touto firmickou ...bezproblemove, rychle vybavenie dani pokial mate vsetky nalezitosti pokial nie tak to trochu trva ...comu sa ani nedivim lebo osobne by som nechcel komunikovat z anglickym byrokratickym danovym uradom ...takze u mna urcite spokojnost ...a hlavne maju najlepsie resp najnizsie poplatky...takze urcite dobra volba
nevidim vyznam platit firme, ktora sa len prizivuje na lenivosti ludi..
aky je rozdiel zavolat na hmrc, vyplnit papiere, co ti poslu, poslat ich s5 a pockat na sek alebo to iste riesit s firmou, az na to, ze zaplati urcite mensi sek?
aky je rozdiel zavolat na hmrc, vyplnit papiere, co ti poslu, poslat ich s5 a pockat na sek alebo to iste riesit s firmou, az na to, ze zaplati urcite mensi sek?
Ja mam s nimi taktiez velmi dobre skusenosti. Co slubili, to dodrzali. Co sa tyka poplatku, tak je naozaj najnizsi s ohaldom na konkurenciu, takze vrelo odporucam. Ku prispevku janulique by som chcel dodat len tolko, aby si to vyskusal vytelefonovat, lebo to asi este neskusal a nevie, ake komplikacie ho cakaju.
tak se mi zda ze hercules3, nogerius a bobs je jeden a ten samy clovek, ale muzu se plest :)
Ja si to vyrizuju uz 7 roku sam a nikdy jsem nemusel nikam volat...
Ja si to vyrizuju uz 7 roku sam a nikdy jsem nemusel nikam volat...
Ta firma musi byt vynikajuca, ked sa az traja ludia sem zaregistrovali len preto, aby ju pochvalili.dude píšeCOLONtak se mi zda ze hercules3, nogerius a bobs je jeden a ten samy clovek, ale muzu se plest :)
-
- Member of Moderators
- PríspevkyCOLON 432
- RegistrovanýCOLON Sob Jún 23, 2007 7:54 pm
- CONTACTCOLON
sak nejako si musi spravit reklamu na svoju firmu ;]
-
- London Expert
- PríspevkyCOLON 351
- RegistrovanýCOLON Ned Feb 13, 2005 10:38 pm
- BydliskoCOLON Bexhill-on-Sea
Ano je to zaujimava zhoda okolnosti, ze traja novoregistrovani prispievatelia hned v prvom prispevku zhodnotili pozitivne uvedenu agenturu. Je to nenapadne ako kopa hnoja pred uradom vlady...
kopa hnoje pred uradem vlady je celkem nenapadna... clovek by si myslel ze schuzuji venku... :)
okrem toho, ze som ta a nie ten ;) tak tento rok som im uz poslala ziadost o vratenie dani..neriesim to prvy krat..prvy krat som telefonovala, poslali mi par tlaciv, vyplnila som ich a o par tyzdnov mi prisiel sek..bobs píšeCOLON Ku prispevku janulique by som chcel dodat len tolko, aby si to vyskusal vytelefonovat, lebo to asi este neskusal a nevie, ake komplikacie ho cakaju.
teraz som bez telefonovania poslala list, kopiu P60 a P45 (to len preto, ze som mala emergency tax code) a pockam..
viac info je tu: http://www.hmrc.gov.uk/incometax/overpa ... -job.htm#3
dovolim si citovat:
"How to reclaim PAYE overpayments - previous years
Write to your Tax Office and include any relevant documents about your earnings during the tax year for which you're claiming, such as:
* P60, P45
* information about your employment and benefit history
They will look into your query, work out how much they owe you and send you a refund in the post."
takze si svojim za svojim - agentury su vyhodene peniaze..
-
- User Eater
- PríspevkyCOLON 762
- RegistrovanýCOLON Uto Aug 07, 2007 2:47 pm
- BydliskoCOLON London HA2
janulique:
99% lidi s tebou souhlasi, agentury jsou vyhozene penize, clovek to snadno udela sam, vetsinou i rychleji a nemusi mit zadne znalosti ani velke jazykove dovednosti. Telefonovat neni nikam potreba.
99% lidi s tebou souhlasi, agentury jsou vyhozene penize, clovek to snadno udela sam, vetsinou i rychleji a nemusi mit zadne znalosti ani velke jazykove dovednosti. Telefonovat neni nikam potreba.
V aprili som pisala, ze som HMRC poslala list so ziadostou o vratenie dani..
Uz v juni mi poslali sek :)
Takze nebolo treba ziadne tlaciva vyplnat, fakt len jednoduchy list, ze preco si myslim, ze mam preplatok na daniach a prilozit kopie dokumentov.
Preplatok bol sice o nieco malo nizsi, ako som ocakavala, tak som im zavolala a oni mi poslali presne ako to ratali a z coho. to im musim poslat dalsi list. moj byvaly zamestnavatel tam narobil troska bordelu. Neverim ,ze by toto agentura dokazala poriesit, kedze nema tie znalosti o mojej ex-firme ako mam ja.
To mi pripomina, ze sa konecne do toho musim pustit.
Uz v juni mi poslali sek :)
Takze nebolo treba ziadne tlaciva vyplnat, fakt len jednoduchy list, ze preco si myslim, ze mam preplatok na daniach a prilozit kopie dokumentov.
Preplatok bol sice o nieco malo nizsi, ako som ocakavala, tak som im zavolala a oni mi poslali presne ako to ratali a z coho. to im musim poslat dalsi list. moj byvaly zamestnavatel tam narobil troska bordelu. Neverim ,ze by toto agentura dokazala poriesit, kedze nema tie znalosti o mojej ex-firme ako mam ja.
To mi pripomina, ze sa konecne do toho musim pustit.
Ja mám velmi dobru skusenost z vybavením dane z Holandska,rychlost serioznost,peniaze som bez problémov dostal na učet.Tj-Legal možem len odporučit
zase dalsi co ma 1 prispevok a hned ich chvali :-DDD