Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

CHILD BENEFIT

Výpovedná lehota, skúšobná lehota, benefity, pracovný čas, dovolenka, materská, zákonník práce...

Moderátori: jaro, Moderatori

CHILD BENEFIT

Poslaťod slavka2101 » Uto Mar 23, 2010 7:07 pm

Pracujem v UK dva roky a moje dieťa študuje na Slovensku.Mám nárok poberať child benefit ?
slavka2101
Guest
Guest

Advertisement

Re: CHILD BENEFIT

Poslaťod lair » Uto Mar 23, 2010 8:01 pm

Ano, ale iba ak nie je starsie ako 19 rokov. To znamena, ze na vysokoskolaka nedostanes v UK ziadne detske pridavky, ale na SK myslim, ze ano.
lair
Addicted Consultant
Addicted Consultant

Poslaťod lair » Uto Mar 23, 2010 8:59 pm

Teda aby som to upresnil, detske pridavky sa tu platia aj ked ma student viac ako 19 rokov a studuje na vysokej skole ale len urciteho zamerania. Nasa dcera studuje umenie,teda graficky dizajn na univerzite a nemame narok na pridavky.
lair
Addicted Consultant
Addicted Consultant

Poslaťod slavka2101 » Uto Mar 23, 2010 9:14 pm

Pokiaľ mi schvália Child benefit je možné si ziadať aj spätne za celu dobu ,pokial pri prvej žiadosti mi boli zamietnuté z dôvodu že môj syn nežije v UK aj napriek tomu že študuje na Slovensku a pri druhej mojej žiadosti mi dali odpoveď že to bude zdlhavé, lebo posielali na Slovensko tlačivo E401 na potvrdenie.
slavka2101
Guest
Guest

Späť na Pracovné podmienky v Británii

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť