od Pjotr » Uto Jún 29, 2010 10:57 am
Pozor vsichni na COOLAGENT!!!!!
Momentalne jsem na jejich programu Balirny v Anglii (Warrington) a chci varovat všechny, kdo o této praci také uvazuji. Vse zacalo při priletu, kdy me mela vyzvednout p.Klenkova, ale místo no dorazili dva Polaci. Ti me dovezli na ubytovani, vybrali najem na dva tydny dopredu, ale zapomneli uz rict, ze netece tepla voda, ze v kuchyni jsou sice funkcni spotrebice a nejake zakladni nadobi, ale ze si nemate v cem uvarit. Hrnce nebo panve si musite poridit na vlastní naklady, ikdyz mi bylo v Cesku receno, ze kuchyne je PLNE vybavena. Dalším prekvapenim byla absence lozniho pradla a perin, a fakt, ze dům se nachazi 3 metry od ctyrproudove silnice, takze se moc nevyspim. Změna ubytovani s sebou bohuzel nese i vyhazov z práce a naopak (potvrzeno od mistnich obyvatel).
Práce: agentura Staffline je sice britska společnost, ale ve Warringtonu ji ridi pouze Polaci. Nepocitejte s tim, ze se tu naucite anglicky, odevsad slysim polstinu nebo slovenstinu. Polaci toho také mnoho naslibuji, ale nedodrzi nic. Teoreticky si za tyden muzete odpracovat 40-48 hodin, prakticky si odpracujete tak 29 hodin, když mate stesti. V agenture mi slibovali dostatek práce, ta tu ale není a ze smen me a mnoho dalsich posilaji domu. Vzhledem k neustalemu naboru novych pracovniku se tato situace asi nezlepsi. Nestezuji si na praci, ale na pristup a nepravdive informace. Tento prispevek postupne najdete na vice forech. Je nutne aby jim dalsi lidi NENALETELI!!!!!