otazky, odpovede, skusenosti, rady a postrehy
Firma sa prezentuje aj ako England Made Simple Ltd
Sidlo:
24A Northenden Road
Sale
Manchester
M33 3BR
United Kingdom
Fórum stránok www.londyn.sk
Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)
Moderátori: jaro, Moderatori

jaro píše:Podla Google maju v danej kancelarii v Londyne sidlo stovky firiem, takze si myslim ze bud prva alebo tretia z moznosti, ktore som nacrtol, je pravdiva.

Dusko píše:jaro píše:Podla Google maju v danej kancelarii v Londyne sidlo stovky firiem, takze si myslim ze bud prva alebo tretia z moznosti, ktore som nacrtol, je pravdiva.
To, ci je alebo nie je registrovana ako LTD sa da predsa lahko zistit na Companies House. Konkretne tato spol. je registrovana pod cislom 06677577. To, ze maju office inde nez je registrovana adresa neznamena absolutne nic.

jaro píše:To som predsa napisal aj ja. Ale je tu este jedna moznost - ze sa nejaki dobrodruhovia nazvali XYZ a pridali si Ltd na koniec, lebo to lepsie zneje. No a nahodou taka firma XYZ Ltd uz existuje a je registrovana inde, ibaze s nasimi dobrodruhmi nema nic spolocne. Aj to je mozne a nebol by som uplne sokovany, ak by to bolo tak aj v skutocnosti v tomto pripade.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť