Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

Bran, s. r. o.

Pridajte vaše skúsenosti s českými, slovenskými ale aj britskými agentúrami. Nedovoľte, aby neseriózne agentúry oklamali viacej ľudí. A pochválte tie, ktoré vám pomohli.

Moderátori: jaro, Moderatori

Bran, s. r. o.

Poslaťod stevess » Ned Sep 20, 2009 6:31 pm

Čaute, nepoznáte niekto náhodou spoločnosť Bran, s. r. o. z Dolnej Súče, ponúkajú mi prácu v UK. Neviem si ich overiť, na internete o nich dokopy nič není a na úrade práce mi taktiež nepomohli. Ďakujem za každú informáciu.
stevess
Reader
Reader

Advertisement

Re: Bran, s. r. o.

Poslaťod ubeno » Pon Sep 21, 2009 3:53 pm

stevess píše:Čaute, nepoznáte niekto náhodou spoločnosť Bran, s. r. o. z Dolnej Súče, ponúkajú mi prácu v UK. Neviem si ich overiť, na internete o nich dokopy nič není a na úrade práce mi taktiež nepomohli. Ďakujem za každú informáciu.

Obchodny register hovori toto
ubeno
Addicted Consultant
Addicted Consultant

Poslaťod stevess » Uto Sep 22, 2009 7:15 am

Nazdar ubeno, dik za výpis obchodného registra, ale ja som si tieto veci už pozeral. Ja by som skôr potreboval niekoho kto má s nimi osobnú skúsenosť, alebo ich nejakým spôsobom reálne pozná.
stevess
Reader
Reader

Poslaťod @ndrej » Str Sep 23, 2009 8:55 pm

ako uz bolo pisane je to firma zo Suce a majitel je Branislav Tatik. ja som do UK prisiel pred vyse 4 rokmi cez neho. zhanal pracu hlavne pre Tesco (warehousy) a stavanie nejakych stanov. ja osobne som s nim nemal ziadne zle skusenosti mne pracu a vsetko co slubil zohnal. poznam ale aj ludi co tvrdia opak. ale ono je to tazko sudit ked robis s ludmi tak to inac nejde, niekto je spokojny, niekto nie. vo vseobecnosti by som povedal ze pracu zozenie aj ked ako som uz povedal ja som s nim mal do cinenia viac nez 4 roky dozadu. kazdopadne vela stastia
@ndrej
Guest
Guest

Poslaťod stevess » Str Okt 07, 2009 4:29 pm

Nechcem tu poskodzovat majitela ani firmu, posudte vsak sami,.. Stala sa mi taka neprijemna skusenost, boli sme na pohovore v Dolnej Suci, s cim som bol vsak znechuteny bolo to, ze kazdy kto si zhana pracu sa logicky chce dozvediet o svojej pozicii, moznostiach prace, mzde, nadcasoch, ubytovani, ..atd. atd... co najviac kym tam pojde, aby vedel do coho ide a co moze ocakavat, ..bolo mi povedane , ze sa snazia vyjst svojim zamestnancom maximalne v ustrety pokial je vidiet, ze maju o pracu zjavny zaujem, odhodlanie a splnaju ich poziadavky. To vsak musim popriet hned, pretoze umiestnit mensiu skupinku ludi naraz sa neda, pretoze sa vraj popalili a nedoveruju svojim potencionalnym zamestnancom, umiestnit ich na spolocny dom sa taktiez neda, moznost vybrat si sklad taktiez nie, .. ale k veci, pretoze som sa vela zaujimal o tuto poziciu a len sa pytal, informoval, ma oznacila ista "psychologicka" za manipulatora a podrypavaca, ktory by mohol po vycestovani ovplyvnit ostatnych clenov skupiny a tak by sme odisli, .. oni by tak stratili celu skupinku zamestnancov, bola mnou znechutena aj ked nechapem ako, informoval som sa len o praci, ziadne otazky na telo, alebo osobne, ..chapem ze bola len v zaucnej dobe, ale takto ma vylucila zo skupiny a hoci som ja vybavoval pracu a pytal sa zvacsa za vsetkych otazky, ktore sme si spolocne pripravili mi oznamili, ze ostanych tam poslu, ale ja ist NEMOZEM, ..som teda z jej pohladu nevhodny na tuto poziciu ? ..a preco ? .. , Vela som sa pytal, odpovedat mi vedela len na menej ako polovicu otazok, cize je takmer iste ze v sklade v DONCASTERI v mraznickach je praca ktora je ozaj tazka a to hlavne v tej KOSE co tam bude vraj do -20 C, a ludia , ktori sa nepytaju , menej sa dozvedia tak tam idu, a uz len pre tie naklady ktore minuli na cestovanie a dalsie stym spojene tam ostanu. Mna teda vylucila, kedze som z jej psychologickeho pohladu (spravala sa tam velmi milo a bol som ohromeny ked som sa dozvedel po navrate tuto spravu) konfliktny, presviedcaci, manipulator s ostatnymi ludmi, ktorych by som vraj presvedcil, aby sme isli domov kebyze sa mi to tam nepacillo. Podotykam, ze som sa len informoval o mieste a chcel som vediet bezne veci, mozno viac ako je ona zvyknuta. Este ma tak nikto psychologicky neodhadol. takze este raz "dakujem" pani psychologicke v zaucnej dobe , ktora mi otvorila takto oci a nemusel som minut peniaze na vycestovanie. TERAZ UZ MI JE JASNE O AKU PRACU SA TAM JEDNA, .. o LLIVINGSTONE som pocul dobre veci, kedze je tam dobry sklad, a preto je tam aj tazsie sa dostat, tam sa tak casto ludia nemenia, .. tak len si to premyslite ak tam chcet ist, ..
stevess
Reader
Reader

Späť na Agentúry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť