Agentura HK2 Trading / MarketJOB
ModerátoriCOLON jaro, Moderatori
Agentura HK2 Trading / MarketJOB
Vie niekto niečo o tejto agentúre, či je dôveryhodná alebo nie. Ak niečo viete /pozitívne, negatívne!!!/ prosím napíšte. Thank you ever so much.
-
- Regular Reader
- PríspevkyCOLON 41
- RegistrovanýCOLON Ned Júl 09, 2006 5:29 am
HK2 Trading s.r.o,
Veru aj mna by zaujimalo ci mate neaku osobnu skusenost s agenturou HK2 Trading s.r.o. Ponukaju celkom zaujimavu a nie zle platenu pracu v sklade s nastupnou mzdou 6 - 8,5 GBP.Vyuzil teda niekto z Vas sluzieb tejto agentury?
Re: HK2 Trading s.r.o,
Prave cez nich pracujem, hlavne je pre teba vediet, ze mne nastastie pracu zabezpecili. Teraz co sa tyka platu, tak mam 6,2 na hod a ked mam nadcas tak je to 6,7. Bohuzial situacia v mojom pracovisku sa vyrazne zhorsila a to tak, ze robim iba 34 - 36 hod. tyzdene, a co je dolezite pre teba je to, ze mam taky pocit, ze by ta mohli poslat do rovnakeho skladu, kde som pracoval aj ja. Je to v meste Nottingham. Toto si zisti, ak ti povedia,ze nevedia, tak pri pytani sa na spôsob dopravy urcite zistis, do ktoreho mesta ta poslu. Ale prosim ta, hlavne nechod do spominaneho Nottinghamu lebo zarobis velke ...mathias6850 píšeCOLONVeru aj mna by zaujimalo ci mate neaku osobnu skusenost s agenturou HK2 Trading s.r.o. Ponukaju celkom zaujimavu a nie zle platenu pracu v sklade s nastupnou mzdou 6 - 8,5 GBP.Vyuzil teda niekto z Vas sluzieb tejto agentury?
Vela stastia
-
- Regular Reader
- PríspevkyCOLON 41
- RegistrovanýCOLON Ned Júl 09, 2006 5:29 am
Ma uvod dik za odpoved. Vazim si ludi ako si ty, t.j. takych ktori sa podelia nie len o pozitivne ale aj o negativne zazitky. Ty este stale pracujes v tom sklade v Nottinghame alebo si uz inde?Cassy píšeCOLONPrave cez nich pracujem, hlavne je pre teba vediet, ze mne nastastie pracu zabezpecili. Teraz co sa tyka platu, tak mam 6,2 na hod a ked mam nadcas tak je to 6,7. Bohuzial situacia v mojom pracovisku sa vyrazne zhorsila a to tak, ze robim iba 34 - 36 hod. tyzdene, a co je dolezite pre teba je to, ze mam taky pocit, ze by ta mohli poslat do rovnakeho skladu, kde som pracoval aj ja. Je to v meste Nottingham. Toto si zisti, ak ti povedia,ze nevedia, tak pri pytani sa na spôsob dopravy urcite zistis, do ktoreho mesta ta poslu. Ale prosim ta, hlavne nechod do spominaneho Nottinghamu lebo zarobis velke ...mathias6850 píšeCOLONVeru aj mna by zaujimalo ci mate neaku osobnu skusenost s agenturou HK2 Trading s.r.o. Ponukaju celkom zaujimavu a nie zle platenu pracu v sklade s nastupnou mzdou 6 - 8,5 GBP.Vyuzil teda niekto z Vas sluzieb tejto agentury?
Vela stastia
Ma uvod dik za odpoved. Vazim si ludi ako si ty, t.j. takych ktori sa podelia nie len o pozitivne ale aj o negativne zazitky. Ty este stale pracujes v tom sklade v Nottinghame alebo si uz inde?[/quote]
Nie, ale môžem sa kedykoľvek vrátiť. Viac menej to záleži na ochote a vzájomnej dohode. Pokiaľ budem chcieť a bude tam pre mňa miesto, myslim si že ma vezmú. Momentalne som na Slovensku a vychutnávam si to "úžasné" teplo. Inak mimochodom v Anglicku je ešte teplejšie ako u nás.
Nie, ale môžem sa kedykoľvek vrátiť. Viac menej to záleži na ochote a vzájomnej dohode. Pokiaľ budem chcieť a bude tam pre mňa miesto, myslim si že ma vezmú. Momentalne som na Slovensku a vychutnávam si to "úžasné" teplo. Inak mimochodom v Anglicku je ešte teplejšie ako u nás.
H2K Trading - BALENIE CD A KNIH
Prosim Vas, viete nieco o tejto agenture a konkretne tejto pozicii? Poplatok za sprostredkovanie je 9000 Sk, je to pri Birminghame...
ich stranka je www.pracavanglicku.sk
dakujem
ich stranka je www.pracavanglicku.sk
dakujem