Fórum stránok www.londyn.sk
Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)
Moderátori: jaro, Moderatori

Wrana píše:Vrele neodporúčam.Má ponuky aj na webe.Ale je to neseriozny a nezodpovedný človek.

qth píše:Obavam sa ze vierohodnost uzivatelov s poctom
prispevkou < 5-10 nie je moc velka. Nie je absolutne
ziaden problem vytvorit si tu konto len ta to aby
som v jednom prispevky vychvalil/okydal niekoho.
Osobne si zvyknem pozriet dalsie prispevky uzivatela
kym sa rozhodnem ze ci mu ma vyznam verit alebo ani
moc nie. Takze uzivatelov s 1/2 prispevkami skuor
ignorujem (netvrdim ze nepisu pravdu, len to proste
neviem z ich minulych prispevkov zistit)

Wrana píše:qth píše:Si trocha mimo-nik ta tu nepresviedca aby si veril.A AK CHCE NIEKTO NAPISAT IBA SVOJU SKUSENOST, NEMUSI TU MAT 40 PREDCHADZDJUCICH PRISPEVKOV SI MYSLIM.... Takze neviem co tu zbytocne riesis

qth píše:Wrana píše:qth píše:
Neriesim nic. Len poukazujem na to ze nie je problem
zalozit si tu ucet len na to aby som v jednom prispevku
okydal niekoho bez ohladu na to ci to je alebo nie je
pravda. No a v pripade pozitivnej reakcie si niekto
muoze mysliet ze to len majitel agentury sa snazi
napisat nieco pekne o svojej agenture, na co vascina
uzivatelov potom reaguje ze aha zamestnanec agentury..
(prikladov v tomto fore je viac nez dost :
http://forum.londyn.sk/viewtopic.php?t=2578).
Hold internet je dost anonnymne medium, takze prispiet
muoze uplne hocikto a nic nezarucuje pravdu daneho
clanku (samozrejme to nie je problem len tohoto fora).

sili píše:Cau Wrana, skusal/a si tu agenturu? Mas s nou osobne skusenosti? Na stole mi lezi ponuka prave od nich a neviem ci ist/neist ;-)

sili píše:Som :(
Nemozes mi pls povedat nieco viac, co neprijemne sa ti stalo?

Akzeb píše:Neviem co sa ti stalo Wrana, ale osčovať niekoho nie je prave najlepsie. Co keby si nam povedala co sa stalo a to co najpresnejsie. Lebo pred dvoma tyzdnami isli moi kamarati do Bristolu a su uplne spokojny. Tak si neviem prestavit co sa ti mohlo stat.

Wrana píše:Vrele neodporúčam.Má ponuky aj na webe.Ale je to neseriozny a nezodpovedný človek.

Janka198 píše:Wrana píše:Vrele neodporúčam.Má ponuky aj na webe.Ale je to neseriozny a nezodpovedný človek.
Môžem to potvrdiť, agentura ktora zhrabne prachy a neurobi nič z toho čo na Slovensku naslubuje.V A nglicku sice ma cloveka ,ale ten sa nepostara o Vas vobec.skor o to ako vas obrat o peniaze!!! Pracu vam nezabezpeci. Nikdy viac by som cez tuto"AGENTURU" ked sa to tak da nazvať nešla!!!! Je to velky o....

hipis píše:Zdravím, rád by som vedel ako to celé skončilo, keďže už ďalše príspevky nepribudli, a chcel by som vedieť ako je to s tymi priestormi agentury ("pernamentne opustenymi") a s udajnymi osmymi zamestnancami.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť