Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

Vhodna cyklotrasa pre korcule v blizkosti Croydonu

Moderátori: jaro, Moderatori

Vhodna cyklotrasa pre korcule v blizkosti Croydonu

Poslaťod alibaba5 » Str Júl 14, 2010 2:22 pm

Ahojte ludkovia, marne som hladala nejake linky na nete, tak vas prosim o radu zo skusenosti. Zo Slovenska som naucena, ze ked je cyklotrasa, tak aj korculiari maju pristup...ako to je tu? Viete prosim o nejakej vhodnej trase blizko Croydonu? Viem, ze asi Hyde Park, ale to sa mi zda daleko, kedze by som rada korculovala po praci....

Dakujem a prajem vsetkym krasny dnik!
alibaba5
Reader
Reader

Advertisement

Re: Vhodna cyklotrasa pre korcule v blizkosti Croydonu

Poslaťod ubeno » Pia Júl 16, 2010 1:38 pm

No vidim, ze ti asi nikto nenapise, tak skusim ja. Bohuzial, okolie Croydonu nepoznam, takze tam ti neporadim. Byvam v SE ale nie az tak na juhu. Ja sa chodim korculovat do Dulwich Parku (vlak West Dulwich alebo North Dulwich). S Croydonu tam myslim ide priamo vlak, ale je to tak na pol hodinu cesty - takze nic moc na pravidelne dochadzanie po praci. Jedine ak by si to mala po ceste domov z prace... Na vikend je to vsak super.

Keby som to mal porovnat s ostanymi velkymi parkmi v okoli, Brockwell / Battersea nic moc povrch. Greenwich super povrch ale kratka draha - dobry na cvicenie vselijakych trikov. Dulwich dobry povrch, pomerne dlhe kolecko (1700m), idealny na fitness. Nevyhoda 2x dokopca a 2x z kopca - da sa zvyknut. Cez vikend byva trochu busy. Niekedy to rozturujem dolu kopcom, bez brzd a chranicov, plus je tam kopec deti a psov, beruc do uvahy moju hmotnost... no treba byt zmiereny s bohom :-) Uz od malicka trpim nedostatkom pudu sebazachovy...
ubeno
Addicted Consultant
Addicted Consultant

Re: Vhodna cyklotrasa pre korcule v blizkosti Croydonu

Poslaťod alibaba5 » Pon Júl 19, 2010 2:51 pm

Mily email, velka vdaka. Pozrem si to a mozno tam do seba aj niekedy narazime. Pekny den Ti prajem! :)
alibaba5
Reader
Reader

Späť na Aktuálne témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť