Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

Velehrad?

Ubytovanie v Londýne - kým si nájdem prácu. Hostely v Londýne. Dobré štvrte vs zlé štvrte.

Moderátori: jaro, Gina, Moderatori

Velehrad?

Poslaťod bozenka » Sob Júl 24, 2010 11:19 pm

Ahojte,

na jesen sa chystam na trojtyzdnovy studijny pobyt do Londyna. Idem na vlastnu past, do kniznic atd., cize ubytovanie si hladam sama. Vsimla som si, ze sa tu castejsie spomina hostel Velehrad, vedel by niekto, kto tam byval, dat referencie? Da sa tam byvat dlhodobejsie, nie len par noci ako turista? Je to bezpecne miesto?

Velka vdaka
B.
bozenka
Reader
Reader

Advertisement

Re: Velehrad?

Poslaťod grief » Ned Júl 25, 2010 9:21 pm

ja som pred nejakym casom pozeral ich stranku a ich ceny zrovna nie su 'bargain'... ale celkovo si myslim ze platit si hotel/hostel na 3 tyzdne ta vyjde dost draho, byt tebou dam si nejake inzeraty na ubytko, vela slovakov/cechov zhana k sebe na domy ludi, aj na kratsie, predpokladam ze vies kam ides presne, skus si napisat inzeraty sem ze hladas ubytko na mesiac v tej a susednych areach, mozno sa niekto trafi, ak sa bojis o svoju bezpecnost, byvanie so slovakmi by mala byt dostatocna zaruka, tak isto sa da vygooglit crime a ine info o kazdej ulici v UK, zabit ta mozu aj v najlepsej stvrti, byt tebou najprv skusim tie inzeraty a ak pridu dake ponuky potom spekulujem, lepsie platit 50/week ako 20/noc...
grief
Wannabe Expert
Wannabe Expert

Poslaťod kazisvet » Pon Júl 26, 2010 10:39 am

grief píše:ja som pred nejakym casom pozeral ich stranku a ich ceny zrovna nie su 'bargain'... ale celkovo si myslim ze platit si hotel/hostel na 3 tyzdne ta vyjde dost draho, byt tebou dam si nejake inzeraty na ubytko, vela slovakov/cechov zhana k sebe na domy ludi, aj na kratsie, predpokladam ze vies kam ides presne, skus si napisat inzeraty sem ze hladas ubytko na mesiac v tej a susednych areach, mozno sa niekto trafi, ak sa bojis o svoju bezpecnost, byvanie so slovakmi by mala byt dostatocna zaruka, tak isto sa da vygooglit crime a ine info o kazdej ulici v UK, zabit ta mozu aj v najlepsej stvrti, byt tebou najprv skusim tie inzeraty a ak pridu dake ponuky potom spekulujem, lepsie platit 50/week ako 20/noc...

Pripadne tu na londyn.sk ponukaju ubytko nejake ceske agentury a a j na take kratsie obdobie. skus tam.
nerob inym to, co nechces, aby ini robili tebe :)
kazisvet
London Expert
London Expert

Poslaťod Jano B » Pon Júl 26, 2010 12:06 pm

Ahoj
Sme slovenska rodina a mame volnu jednu izbu pre navstevy a kratkodobe ubytovania pre doveryhodnych ludi a znamych. Ak mas zaujem posli na seba kontakt a mozeme to prediskutovat. Vieme ti tiez poradit a pomoct prezit Londyn. Byvame cca 20 minut pohodlnym vlakom od Victoria station.
Jano B
Reader
Reader

Späť na Bývanie & ubytovanie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia