Fórum stránok www.londyn.sk

Diskusia o všetkom, čo súvisí s Veľkou Britániou (práca, štúdium, ubytovanie...)

Skočiť na obsah

Reklama

Reklama

Reklama

Marks&Spencer,Warrington

Všetko na tému práca v Londýne, práca v Anglicku alebo inde v UK.

Moderátori: jaro, Moderatori

Marks&Spencer,Warrington

Poslaťod colgate » Ned Júl 11, 2010 9:18 pm

Ahoj nechystáte sa niekto do warringtonu? cez agen, mobilecollege je to na pozíciu v skladoch Marks & Spencer ak ano ozvite sa mi na mail,ja sa chystám tak koncom júla začiatkom augusta vraj majú odchody každý týžden ,možme sa dohodnút na nejakom spoločnom postupe cesta, ubytovanie a tak a ked je dobrá partia lepšie sa cestuje a riešia prípadné problémy,angličtinu mám vcelku na dobrej úrovni,intermediate,ak má niekto záujem ozvite sa
colgate
Reader
Reader

Advertisement

Re: Marks&Spencer,Warrington

Poslaťod marika166 » Uto Júl 13, 2010 3:47 pm

Ahoj,citala som aj druhy prispevok v ktorom si reagoval a pisal ze zatial si nic negatovne na nich nepocul.
Pre priatela by som potrebovala nejaku pracu tiez,on uz bol v UK ale tera je doma,je od Michaloviec a ten koniec jula/zac.aug.by vyhovoval.
Len ozaj preverit tu agenc,su zapisany aj na UPSVaR?
marika166
Guest
Guest

Poslaťod marika166 » Uto Júl 13, 2010 4:00 pm

marika166
Guest
Guest

Poslaťod colgate » Uto Júl 13, 2010 9:57 pm

ano sú zapísaní,fungujú už 19 rokov a ked nerátam student agency sú asi jediní s ktorými sa oplatí ist s minimálnym rizikom,chlapík s ktorým som robil pohovor v žiline bol celkom v pohode všetko bol do podrobna ochotný vysvetlit vrátane svojich skúseností,zajtra s ním budem volat ešte ohladom nejakých vecí ktoré sme neprebrali pri pohovore tak uvidím ale ak sa nič nepokašle som rozhodnutý íst cez nich
colgate
Reader
Reader

Marks&Spencer,Warrington

Poslaťod bandur » Pon Júl 26, 2010 1:22 pm

ahojte,neviete niekto ako to je vo Warringtone,alebo vseobecne v UK,ked sa chcem priamo tam zamestnat v sklade?da sa to bez agentury?
bandur
Reader
Reader

Späť na Práca v Londýne, Anglicku a inde vo Veľkej Británii

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Yahoo [Bot] a 0 hostia